Table of contents
« Vorige Volgende »

Wij willen graag dat in samenwerking met het bedrijf en de professionals een toegewijd team gevormd wordt. Het doel is het creëren van een overzichtelijk maatwerk voor ieder afzonderlijk bedrijf. 

Bedrijfsarts voor keuringen en gezondheidsverklaringen   

Bel met de bedrijfsarts dokter Sourena Shirzad (SHI) voor arbozaken, taxi -of sportkeuringen op 020 615 8375. Spreek bericht in en telefoonnummer
Wij zien als onze belangrijkste taak het formuleren van een werkzaam advies met betrekking tot de veiligheid, gezondheid en het welzijn van uw werknemers en organisatie.
Uitgaande van het begrip “werken bevordert de gezondheid“ zullen wij u helpen om de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf te optimaliseren en aan de wettelijke eisen van de Arbo-wet te voldoen.
Wij geloven dat de werksfeer een bepalende factor is voor een succesvoller organisatie. Het is de meest bevorderende factor voor de binding die werknemers met hun bedrijf voelen.
Lange termijn denken en maatwerk voor ieder afzonderlijk bedrijf is ons motto. Wij zijn van mening dat het gezondheidsmanagement van elk bedrijf aangepast moet worden naar de behoeftes van het bedrijf.

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina