De kracht van de Kernfusietraining®   

De kernfusietraining is door Luuc en Marja Christiaanse ontwikkeld. Het is een integratieve behandelmethode waar zowel systemisch onbewust doorgegeven ladingen, als ook intrapsychische conflicten mee kunnen worden op gelost.
Dit door twee maal per maand een sessie in Amstelveen te volgen. Thuis kan zo vaak als je wilt mbv de zelfhulp-cd's gewerkt worden. Indien nodig kan een ook deelgenomen worden aan een groepsbijeenkomst (zonder eigen familie) dmv een familieopstellingenworkshop, waarbij representanten van familieleden en van je zelf zichtbaar maken waar verstrikkingen zitten en waar de pijn vandaan komt vanuit loyaliteiten, onverwerkte emoties zoals verdriet en angst. Deze verstrikkingen worden in die opstelling vaak ontward, waardoor rust ontstaat.

Dergelijke groepsbijeenkomsten worden door ons maandelijks georganiseerd. Men kan ook eerst deelnemen aan een groepsbijeenkomst en daarna een afspraak maken voor een individueel traject. dat is de nazorg die we kunnen bieden.
Bel ons zeker bij onverklaarbare lichamelijke klachten, nerveuse spannningen, gejaagdheid, angsten en stress  of vraag verdere informatie als u een eigenaardige lading ervaart in contact met bepaalde mensen.

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina