Ons adres

De praktijk wordt gevoerd in het Adviescentrum voor preventieve gezondheidszorg.
Nieuwenhuysenlaan 38, 1185 DR Amstelveen
Als u een afspraak heeft kunt u even wachten totdat u wordt opgeroepen en verwelkomt.
Neem gerust plaats!
Vindt de locatie op Google maps

Routes

Vanuit Haarlem, Leiden, Hoofddorp, Hillegom, Schiphol, Utrecht en Amsterdam via rondweg) A9 en Amstelveen Centrum:

Afslag Amstelveen (afslag 5 op A9) direct Amstelveen - Zuid volgen (meest rechtse afslag). Dus direct rechts af een lichte helling op de middelste baan voorsorteren). Volg 'Amstelveen Zuid' (van der Hooplaan).Bij een dubbele witte pijl op het wegdek, vlak voor het Hueseplein (bij Chinees Restaurant HO Fa, Snackbar TIO, Keizer Karel Apotheek, en Kapperszaak Due Donne en het Rode kruis) gaat u linksaf de van der Leeklaan in en dan de eerste links af is de Nieuwenhuijsenlaan.

Vanuit Amstelveen Oost, Noord en Amsterdam:
U volgt de Beneluxbaan. U gaat de afslag na het winkelcentrum Amstelveen rechtsaf en gaat aan het einde van de afslag bij het verkeerslicht links af de Ouderkerkerlaan in (heel symbolisch de tegenovergestelde richting van het Ziekenhuis Amstelveen dus). Na ongeveer 500 mtr. gaat u de tweede mogelijkheid die u heeft links het water naast u overbrug links over de ir. Romplaan in. Dan gaat u nadat u de heuvel afgelopen bent de tweede rechts (de van der Leeklaan in )en dan weer de eerste rechts, de Nieuwenhuijsenlaan in. 
 
Vanuit Uithoorn, Middenhoven, Waardhuizen, Westwijk:
U volgt de Beneluxbaan richting Stadshart en neemt de afslag Ziekenhuis Amstelveen. Aan het einde van de afslag bij het verkeerslicht gaat u links af (westelijk) de Ouderkerkerlaan in. Na ongeveer 500 mtr. gaat u de tweede mogelijkheid die u heeft links het water naast u overbrug links over de ir. Romplaan in. Dan gaat u nadat u de heuvel afgelopen bent de tweede rechts (de van der Leeklaan in) en dan weer de eerste rechts, de Nieuwenhuijsenlaan in.
 
Vanuit Uithoorn, Aalsmeer, Bovenkerk, Amstelveen West:
U rijdt via Bovenkerk, recht door de Sportlaan op en gaat bij de van der Hooplaan richting Stadshart Amstelveen. Bij het Hueseplein (bij Chineers Restaurant HO Fa, Snackbar TIO, Keizer Karel Apotheek, en Kapperszaak Due Donne en het rode kruis) gaat u rechtaf de van der Leeklaan in en dan de eerste links af is de Nieuwenhuijsenlaan.
 
Parkeren gratis

Voor het gebouw en in de straat en de buurt is parkeren gratis.

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina