Ons adres

De praktijk wordt gevoerd in het Adviescentrum voor preventieve gezondheidszorg.
Nieuwenhuysenlaan 38, 1185 DR Amstelveen
Als u een afspraak heeft kunt u even wachten totdat u wordt opgeroepen en verwelkomt.
Neem gerust plaats!

Routes

Je kunt op de web-site http://www.9292ov.nl de meest nauwkeurige aansluitingen en de tijd die het kost om hier te komen opzoeken en uitdraaien.

Vanaf Amsterdam Centraalstation, bus 170 en bus 172
bij de halte van der Hooplaan (170) stapt u uit en loopt in zuidelijke richting en gaat linksaf de Pieronlaan in. Als u recht doorloopt ziet u het gebouw al aan het einde van de straat liggen in de Nieuwenhuijsenlaan op nr. 38. Bij de halte Keizer Karelweg, 1st halte na het busstation, loopt u eerst naar de van der Hooplaan, iets terug richting Rijwielhandel Van Rietschoten en loop dan iets naar rechts en dan de 1st links de Parmentierlaan in. Dan de tweede rechts is de Nieuwenhuijsenlaan.
De praktijk is in het Adviescentrum Voor Preventieve Gezondheidszorg op nr 38 . Als u een afspraak heeft kunt u even wachten totdat u wordt opgeroepen en verwelkomt (Loopafstand 3 a 4 minuten).

Vanaf Amsterdam Amstelstation, of Utrecht per trein via station WVC sneltram 51
Bij de halte Ouderkerkerlaan gaat u in oostelijke richting de Ouderkerkerlaan in. U ziet dan links van u een water. Na ongeveer 500 mtr. gaat u de tweede mogelijkheid die u heeft links het water naast u over de brug de ir. Romplaan in. Dan gaat u nadat u de heuvel afgelopen bent de eerste rechts (de Parmentierlaan) en dan weer de eerste links, de Nieuwenhuijsenlaan in. De praktijk is in het Adviescentrum Voor Preventieve Gezondheidszorg. Als u een afspraak heeft kunt u even wachten totdat u wordt opgeroepen en verwelkomt (loopafstand 8 minuten).

Vanaf Utrecht per bus, Haarlem, Schiphol via busstation Amstelveen, rode bus 300
Vanuit treinstation Arena Amsterdam Zuid-oost neemt ud de 300 tot aan de halte Ouderkerkerlaan: U loopt in westelijke richting en volgt de Ouderkerkelaan en gaat bij de ir Romplaan links af (tweede overgang van de vijver links) en dan meteen rechtsaf de Parmentierlaan in en daarna de eerste straat linksaf, de Nieuwenhuijsenlaan. De praktijk is in het Adviescentrum Voor Preventieve Gezondheidszorg op nr 38 (9 minuten wandelen).

Als je vanuit de richting Haarlem of Schiphol komt stap dan al uit bij het busstation Amstelveen en ga daan onder het viaduct van de A9 door en loop over de helling weer naar beneden en ga na de rijwielhandel Van Rietschoten links af de Parmentierlaan in. Daarna is het de 2e rechts. Dit is al de Nieuwenhuijsenlaan en nummer 38 is aan de linkerzijde van de laan (loopafstand 8 minuten)

NB Als je met de bus 199 komt is de halte Ouderkerkerlaan ook van toepassing (zie boven; loopafstand 8 minuten).

Praktijk

De praktijk wordt gevoerd in het Adviescentrum voor preventieve gezondheidszorg.
Als u een afspraak heeft kunt u even wachten totdat u wordt opgeroepen en verwelkomt.
Neem gerust plaats!

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina