De informatie op deze site moet niet worden opgevat als adviesverlenend met betrekking tot juridische, financiële aard. 
Deze site verwijst op diverse plaatsen naar "externe bronnen" op het Internet. De directie van de Mee-denkers heeft deze website niet in beheer en oefent derhalve ook geen enkele invloed uit op de inhoud van deze website. De directie van de Mee-denkers is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie op deze externe sites. 
De directie van de Mee-denkers kan geenszins aansprakelijk gesteld worden voor onjuistheden, misvattingen, onduidelijkheden of andere soortgelijke fouten op de in onderhoud zijnde website en is in het geheel niet aansprakelijk voor gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van informatie aanwezig op deze website. Wij zullen er echter alles aan doen om eventuele onjuistheden of misleidende informatie zo spoedig mogelijk te corrigeren. 
Wij springen zeer zorgvuldig om met deze informatie en bij de verwerking hiervan. Mocht U, ondanks alle moeite die wij doen om eventuele onjuistheden en/of fouten te voorkomen, toch op deze website onregelmatigheden tegenkomen, dan vernemen wij dat graag van U. De door U opgemerkte onregelmatigheden zullen wij dan zo spoedig mogelijk verhelpen. 
U kunt ons op werkdagen altijd bellen voor meer informatie, tel.: 020 647 92 02 In de weekenden kunt u ons mailen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Stress Management Centre, de Mee-denkers van Luuc Christiaanse is gehouden aan de Wet Persoonsregistratie. Wij registreren alleen die gegevens die noodzakelijk zijn voor de behandeling van clienten, en verwerken deze gegevens zoals voorgeschreven in bovengenoemde wet. Deze registratie is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Een afschrift van de aanmelding ligt bij ons ter inzage.

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina