Bij de familieopstellingen wordt je uitgekozen voor een rol van een familielid door een persoon met een hulpvraag. Omdat er een hele familie in posities wordt geplaatst krijg je zicht op hoe de rollen zijn verdeeld. Hoe bijzonder is het om als je die rol krijgt meteen te ervaren en te voelen wat die persoon doormaakt of heeft gemaakt, hoe die in zijn vel zit.
Luuc en Marja stellen liefdevol gerichte vragen. Je kruipt in de huid van een ander maar krijgt een les voor je zelf. En ook weer een ervaring voor de hele groep. Gisteren was mijn hulpvraag hoe ik meer in balans kan komen, ik voelde me van de leg aan het begin van de avond maar moest wonder boven wonder juist een persoon representeren die de ideale uitgebalanceerde persoon was en kon aan den lijve ondervinden hoe het is om in balans te zijn. Weten dat het in je zit.
Erg mooi vind ik dat je aan je elkaars problemen of belemmeringen met elkaar een plaats kan geven en zichtbaar kan maken. Soms worden je later in je leven dingen duidelijk die je in een opstelling hebt gezien. Ik ben dankbaar voor dit prachtige werk dat ik een ieder zou toewensen om mee te maken.

Francisca 17-04-2013

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina