Therapie en coaching

Een jaar geleden kwam ik (op verwijzing van mijn hoofd HR) voor het eerste bij jou,
als een klein bang vogeltje, verstrikt in vele netten, waardoor ik me machteloos en
overgeleverd voelde, niet wetend waar de weg terug lag.
Met jouw hulp heb ik de weg gevonden, terug naar mezelf;
de Emmy die ik werkelijk ben. Ik kan niet precies omschrijven hoe het nu precies zit,
maar het heeft me wel voor altijd sterker gemaakt. In contact met mijn eigen zelf te zijn,
zoals ik ben. Het maakt me zo blij!
Dank je wel Luuc, dat je me zag… en dat je me leerde hoe ik mezelf weer kon en kan zien.
 
18 november 2014
Emmy
Ik ben erg blij met de sessies die ik gevolgd heb. Wat een veranderingen in zo 'n korte tijd al. Ik voel me tevreden, gelukkig en heb weer vertrouwen in mijzelf gekregen. Ik wil je nog ontzettend bedanken voor de goede en wijze adviezen. Vind het heel bijzonder dat je zo hebt meegedacht en dat ik hier echt wat aan gehad hebt. Ik heb er weer vertrouwen in en weer veel zin in het leven!
 
Amsterdam. 23 juli 2014
Maxime Zaal
linda-small
Robèr van den Brink ★
Business Development Director at IT-Ernity Internet Services: a leading provider of business critical managed services
Bevooroordeeld als ik was over de 'beroepsgroep' waar Luuc deel van uit maakt verwachtte ik het nodige aan zweverigheid in combinatie met een hoog geiten wollen sokken gehalte. Niets bleek minder waar. Luuc oogt als een dokter. Vriendelijk, vertrouwd, geruststellend en met beide benen op de grond. In eerste instantie een en al luisterend oor, maar direct daarna concreet en to-the-point. Luuc had in mijn geval binnen anderhalf uur  'het lek boven'. Dat zorgde er voor dat we, veel sneller als ik had verwacht, daadwerkelijk aan de slag konden. Luuc wist met diverse technieken en een continue evaluatie in enkele weken tijd mijn bijna 40 jaar oude erfenis op een zeer bevredigende wijze acceptabel te maken. Een en al respect!
9 mei 2012, Robèr van den Brink ★ was een klant van 'Luuc' 'Christiaanse'
 
Dit artikel stuurde Rober naar Linda Magazin en het werd gepubliceerd in het augustusnummer in 2014
 
Al van kinds af aan had ik ernstige problemen met voor langere tijd van huis gaan. Hoe zich dat exact manifesteerde weet ik niet meer precies en daarom grijp ik even terug naar, pak 'm beet, de laatste 10 jaar (ik ben nu 53).
 
De vakanties waren altijd al een teken aan de wand. Zodra wij met ons gezin (we hebben 5 kinderen in de leeftijd van 7 - 18 jaar) arriveerden op de plaats van bestemming werd ik overmand door een onbeschrijflijk gevoel. Geen eetlust, baksteen in m'n maag, onrust, prikkelbaar, ... Eigenlijk gewoonweg ongelukkig. Na enkele dagen ebde dat gevoel altijd weg en werd ik weer de man en vader die mijn vrouw, resp. kinderen kennen. Tot die tijd lieten zij mij min of meer met rust, omdat ze wisten dat ik tijd nodig had om mijn draai te vinden en de situatie (alsof een vakantie zo erg is?!) onder controle te krijgen.

Lees meer...

Dag Luuc,

Kijk met gevoel van voorrecht terug op onze gesprekken. En voel zekere verbittering als ik zie dat jullie niet meer kunnen werken binnen 2e lijn, terwijl ik zoveel betaald / gedekt gestuntel om me heen zie. Veel goeds voor nu.

C. de V. 16-01-2013

‘Luuc is na al mijn ervaringen met hulpverleners de eerste geweest die wist door te pakken. Door zijn enorm empatisch vermogen en sensitiviteit geeft hij direct het gevoel van vertrouwen. Hij weet letterlijk mee te denken en geeft handvaten op diverse manieren. De systhemische opstellingen als wel de hypnotherapie en de persoonlijke benadering hebben mij zo veel meer inzicht gegeven. Luuc voelde voor mij als psychotherapeut en begeleider bijna als een vader aan, in de positieve zin; het vertrouwen, de oprechtheid, en uiteraard de hulp. Het is voor mij onbegrijpelijk dat hulpverleners als Luuc die echt wat te bieden hebben binnen de psychische zorgverlening, niet meer in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de 2e lijns basisverzekering. Er zijn zoveel zogenaamde professionals die wel vergoed worden en absoluut buiten de maat presteren. Ik kan een ieder de Mee-denkers aanbevelen. Niet alleen Luuc maar ook Marja (vooral met kinderen is ze erg goed). En goede psychotherapeuten zijn zeldzaam en bijzonder tegenwoordig.’

Lees meer...

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina