Regulier had ik drie chronische ziektes en, werd me verteld, dat ik met twee jaar in een rolstoel zou zitten.

 

Ik ben naar Luuc gegaan, omdat het helemaal niet goed met mij ging ik wist het even niet meer, en was behoorlijk overstuur. Als ik nu niet zou stoppen met werken. Regulier had ik drie chronische ziektes en, werd me verteld, dat ik met twee jaar in een rolstoel zou zitten.

 

Ik had zelf een schoonheidsinstituut waar ik 22 jaar lang met plezier in gewerkt heb alleen de laatste twee jaar, ging het niet meer, ik liep op mijn tenen , omdat mijn lichaam aangaf: Neem die rust!!! Dus waar was ik voor aan het vluchten??? Nou die rolstoel kwam erg hard bij mij naar binnen, zeker omdat het mij ook niet meer lukte om te sporten. Want wie kiest er nu voor, om invalide te worden. Ik dus niet.

 

Ik heb Luuc gebeld, en kreeg formulieren toegestuurt, om in te vullen. Het heeft 4 dagen geduurd voor ik ze ingevuld had ik moest elke keer afstand nemen, omdat het mij van binnen erg verdrietig maakte, maar ik begreep toen nog niet waarom. En als ik ze nu nog een keer zou invullen zou ik een stuk milder zijn voor mezelf, en niet zo stoer.

Met een kilo lood in mijn schoenen, ging ik met een vreselijk onrustig gevoel naar het kennismakingsgesprek. Waar was ik toch aan begonnen??? Maar ik voelde zo duidelijk, diep binnen in mij, dat ik hier bij Luuc moest zijn. Hij vroeg wat ik verwachtte van de therapie,en ik zei, dat ik niets verwachtte, liet het los, maar de tweede sessie, kreeg hij mij door een trigger boos en ik riep dat ik gezond wilde worden.

 

Dus het ei was gelegd. Ik heb gemerkt dat er veel doorzettingsvermogen, van mezelf gevraagd werd. Ik heb trouw de verschillende CD,s geluisterd, en de oefeningen met de ingesproken bandjes geluisterd, het was altijd weer verrassend wat er nu weer bovenkwam, sommige van mijn bevindingen heb ik opgeschreven. Ik merkte dat ik helemaal in vertrouwen kon gaan zitten. Hij heeft mij geholpen, met zijn intuïtieve vermogen, en geduld, om bij mezelf naar binnen te kijken.

Het was een beerput waarvan de deksel steeds meer opzij geschoven kon worden. Soms sputterde ik wel eens tegen, om de pijn en het verdriet niet meer te hoeven voelen. Maar Luuc richtte zijn aandacht op de diepere doelen, dus voelen!! Toen de deksel van de put was, ben ik voorzichtig afgedaald, soms was het daar erg donker en angstig, en zat ik tot mijn nek in de negatieve prut. Maar dan kwam de stem van Luuc, en die leidde me veilig over de bodem van de put, om te kijken wat ik tegenkwam. Op de bodem heb ik puin geruimd, en begon ik anders tegen diverse zaken aan te kijken. Want diep in mij was altijd weer dat stemmetje, het gaat goed. hou nog even vol, dat puinruimen doe je ook niet voor de lol.
Ik heb het met 8 sessies niet gered, ik heb nu 2jaar therapie, wel met langer tussenpozen dan in het begin. Voor mijn proces is dat heel goed geweest, want als ik even dacht dat ik er was kwam er weer een volgende laag.
En Luuc loodste mij overal doorheen.

Ik leerde ook steeds meer, op mijn stem van binnen te vertrouwen, daarom wist ik van mijzelf dat ik erdoorheen moest gaan, om weer fier rechtop te kunnen staan. Luuc heeft mij ook geholpen, op mijn spirituele pad- daar ik inmiddels ook een healingopleiding deed, kwam ik al die blokkades tegen die mij beletten om goed door te kunnen stromen. Mijn kanalen zijn nu geopend, ik heb het allemaal bewust beleefd, en voel daardoor de warmte door mijn hart stromen.
In de rust en stilte hoor ik de stem van binnen in mij zeggen: ‘Ga maar genieten je bent vrij’.
Wie ik werkelijk ben heb ik geleerd en ben blij dat ik mijzelf nu zo goed ken. Lichamelijk gaat het met mij ook steeds beter, daardoor ben ik weer begonnen met sporten te tekenen en schilderen en dat maakt mij weer blij.
Het is een lang traject wat ik inmiddels heb gelopen maar het is zeker de moeite waard.
Luuc, bedankt dat je me liet rondkijken in mijn leven.

 

 

Martha Borst
Lisserbroek, 6 november 2002

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina