Beste Luuc,

Ik ben drie keer bij je geweest in de periode tussen februari en mei 2006. De aanleiding van het verzoek om de begeleiding te starten was dat er zich tekenen van benauwdheid voordeden tijdens essentiele taken in mijn werk.
In dit korte traject had ik al veel aan de schriftelijke familie -en sociale anamnese. De intake liep vloeiend over in een eerste sessie tijdens het eerste contact van 1,5 uur. In deze sessie heb ik naast stressmanagementtools aangereikt te hebben gekregen een EMDR behandeling ondergaan. De tools zijn ook fysiek meegegeven in de vorm van zelfhulp-cd's ter verlaging van het basis stressniveau. Hiermee heb ik de eerste zes weken dagelijks gewerkt.

Dit heeft in eerste instantie geleid tot het sneller inslapen en een ontspanner voelen. Op de tweede bijeenkomst is het oude onbewuste innerlijk conflict opgelost als sneeuw voor de zon door die kernfusiebehandeling. De laatste periode heb ik gemiddeld nog 4 keer per week met de zelfhulp-cd's gewerkt. Het viel me ineens op dat ik veel minder slaap nodig had (geen behoefte aan uitslapen in het week-end, terwijl ik maximaal 6,5 uur per etmaal slaap) en ik voelde me ook energieker. Verder hebben zich in mijn werk niet meer die tekenen van stress voorgedaan. Het basis stressniveau is kennelijk zo laag dat het mensen is opgevallen dat ik zo rustig ben ondanks dat ik de laatste tijd veel voor mijn kiezen gekregen heb.

Dank je, Luuc

Marco, een brandweerman

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina