Table of contents
« Vorige Volgende »

Beste Luuc, je had toen gevraagd nog eens te laten horen hoe het verder met ons gegaan is.
Ik schrijf het maar even op, want dat is wat minder vluchtig dan per telefoon. Ik schrijf het even in een paar hoofdpunten op want als we over onze vorige levens gaan beginnen wordt het wel erg langdradig.

Met ons gaat het goed, zowel zakelijk als privé en tussen ons gaat het ook perfect. Dit is het begin van een enorme opluchting.En wat mij betreft, misschien vind je een moment om het korte verhaal dat ik meestuur eens te lezen, dan weet je wat voor'n ommekeer dat 'uitstapje' naar een vorig leven voor mij is geweest.

Het doel van onze afspraken met jou was om eventuele blokkades die misschien een derde zwangerschap in de weg stonden weg te ruimen. En dat is gelukt! Dat van de blokkades dan. Over de rest kun je ook niet van 'lukken'' spreken.

Ik voel me zo vrij als een vogeltje, lichtvoetig, liefdevol en op vele momenten in contact met het 'hogere' . Eindelijk ben ik mezelf weer. Ik kan nog net niet toveren, maar mijn handen(beeldhouwen) en mijn stem (zingen) doen precies wat ik wil.
En wat een derde kind betreft: Ik ben allang blij dat ik het heb leren kennen, ook al is het er niet lijfelijk. En wat het leven verder brengt zullen we wel zien. Wat wel duidelijk is dat Fred en ik allebei het gevoel hebben te willen verhuizen, we maken plannen. Je krijgt wel een adreswijziging als het zover is. Verder zijn we bezig een boek te schrijven over de 'spirituele snelweg' die Fred en ik het afgelopen jaar hebben afgelegd. Leuk werk. Het doel is dat wie het leest het de ogen opent. Alleen wordt dit boek natuurlijk anders.

Veel groeten Elsbeth en Fred, Amsterdam, april 1997 

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina