Het was de eerste keer dat ik mij in jullie warme en bijzondere groep mocht bevinden. Ik had een beetje zwaar gevoel voordat ik naar Amstelveen reed, omdat mijn verhaal vrij zwaar voelde en ik met onverwerkte trauma´s die recent waren gebeurd, rondliep.
Nadat ik dit aan de groep had uitgesproken voelde ik me al lichter. En ondanks dat ik het een beetje eng vond om te worden uitgekozen voor de opstelling was ik toch erg blij dat ik met mijn mijn 'verhaal' werd ingeloot om dat op te mogen stellen.
Tijdens de avond werd er flink geschoven met posities van de verschillende hoofdpersonen in mijn leven. Het was soms zwaar, maar ik voelde me steeds gedragen door jullie. Het was zo warm en jullie als groep gaven me een enorm vertrouwen.
Het eind van de sessie was erg ontroerend mooi en ik ben jullie ontzettend dankbaar dat we dit met z'n allen op deze avond zo hebben kunnen neerzetten. Wat een liefde en vertrouwen. De ervaring die ik nu voel en continueert zich in mijn dagelijks leven; er zijn situaties/mensen op zn plek gezet. alles voelt rustiger en vrediger, ook tussen mijn moeder en mij, en het thuisfront van mijn vriend is ook vrediger.
Hele mooie en bijzondere avond was het. En ik hoop weer snel in jullie midden te zijn. Ongelofelijk veel dank allen.
Arlet, 13 mei 2014

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina