Nieuwe webwinkel geopend!

De nieuwe webwinkel van De Mee-denkers is open!

Een geheel nieuwe, frisse aanpak, makkelijker bestellen en betalen, downloads downloaden of afspelen, het is er allemaal makkelijker op geworden!
 
Table of contents
« Vorige Volgende »

Nagelbijten is een vroeg ontstaan neurotisch verschijnsel dat vaak te maken heeft met een onbewust deel dat je heeft helpen voorkomen je nagels ergens in te zetten. Kennelijk heeft daar een sanctie opgezeten. Je bent je zelf als het ware aan het ont-wapenen. Onderdrukte agressie op een onbewust niveau. Nog onbewuster zou zijn 's nachts tandenknarsen en nog erger het ontwikkelen van orgaan-problemen zoals een maagzweer of nog erger. Als boosheid niet mag stromen gaat het op een zwakke plek vastzitten tot zelfs in gewrichten. Dus het heeft niets met wilskracht of doorzettingsvermogen te maken. Doorzettingsvermogen en wilskracht zijn aspecten van je overlevingsstrategie en het nagelbijten is een ooit gekozen kinderlijke oplossing om aan de buitenwereld te tonen dat je je agressie hebt moeten verstoppen en dat is een patroon geworden. Arme kleine die je toen was.

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

Luuc Christiaanse

ontwikkelde de Kernfusietraining®, een integratief behandelmodel voor therapie en coaching en verzorgt zelf ook trajecten integratieve psychotherapie op basis van deze kernfusietraining®, een verdieping op de methode Cognitieve gedragstherapie (CGT of RET)

Meer info

 

Klik om gesproken introductie af te spelen:

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina