Nieuws

Het leven zelf gebruikt de fenomenen trance en hypnose om pijn, welke door trauma werd veroorzaakt, te verstoppen. Pijn die zich vervolgens 'on the long run' verder zichtbaar maakt door vreemd inadequaat overlevingsgedrag en stress en-of psycho-somatische klachten.
Effectief werkende Gekwalificeerde Hypnotherapeuten (ECP en WCP) leerden deze staat van trance, waarin de client verkeert te herkennen en stemmen er op af met trance-inducerende technieken ten einde het trauma op te heffen. Symbiosetrauma's en systeembindingstrauma's dienen eerst onderscheiden te worden van persoonlijk opgelopen trauma's omdat die laatste twee soorten trauma's al 'systemisch' werden doorgegeven en niet met traditionele hypnotherapeutische technieken kunnen worden opgeheven, leerde ik van Bert Hellnger en Franz Ruppert.
Richard Bandler en ook psychotherapeuten, die zelfs hypnose niet begrijpen hebben daar geen weet van omdat ze stopten met leren zoals Edison stopte met het zoeken naar en vinden van een effectievere lichtbron toen hij de gloeilamp had ontdekt. Ik ontwikkelde het integratieve verklarings -en behandelmodel 'De Kernfusietraining'.
Nadat mijn dochter me vertelde dat veel jonge mensen af een toe een korte gratis download van een app ophalen om zich te ontspannen, heb ik de 10 zelfhulp-cd's ook in downloads op de site gezet (elk minstens 45 minuten).
Deze 'evergreens' die ik vanaf 1995 tot 2008 ontwikkelde en insprak, begeleid met speciaal gecomponeerde muziek worden door duizenden mensen bij het slapen gaan beluisterd, waardoor ze sneller inslapen, beter uitrusten en energieker de dag beginnen.
Dus als ook jij last van stress, hoge adem hebt of slecht slaapt is dit ook voor jou een aanrader.

Wist u dat onze zelfhulp-cd's nu ook heel voordelig als MP-3 download beschikbaar zijn?

U kunt de hele zelfhulp-cd-inhoud op mp3 bestanden op al uw mediaspelers afspelen. Kijk In de webwinkel

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina