Table of contents
« Vorige Volgende »
Deepak Chopra - isbn 90-6963-485-6

Eerste wet: Het toepassen van de wet van pure potentialiteit

Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende stappen te doen:

1

Ik zal in contact treden met het veld van pure potentialiteit door elke dag tijd te reserveren om stil te zijn, om te Zijn en niets anders. Ook zal ik minstens tweemaal per dag alleen en in stilte mediteren, ongeveer een half uur 's ochtends en een half uur 's avonds. Mediteren is voor iedereen verschillend. Sommige mensen mediteren al fietsend door de prachtige landschappen, andere tijdens de afwas of tijdens een flinke boswandeling. Ga voor jezelf na wanneer je voelt dat je in contact bent met je diepere zelf of hogere ik.

2

Ik zal elke dag de tijd nemen om één te worden met de natuur en in stilte getuige te zijn van de intelligentie in alles wat leeft. Ik zal stil naar een zonsondergang kijken, of naar het geluid van de oceaan of een rivier luisteren, of de geur van een bloem opsnuiven. In de vervoering van mijn eigen stilte en door een te worden met de natuur, zal ik genieten van de eeuwenoude klop van het leven, het veld van pure potentialiteit en onbegrensde creativiteit.

3

Ik zal niet oordelen. Ik zal mijn dag beginnen met het voornemen: 'Vandaag zal ik over niets dat gebeurt, oordelen,' en de hele dag door zal ik mezelf eraan herinneren geen oordeel te vellen.

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina