Vanaf 5 maart 2013 organiseren we voor de kernleergroep avondworkshops.
Vanaf 22 januari 2015 vindt de Kernleergroep 1 x per maand op donderdagavond plaats.
Uw bijdrage per avond euro 15,--
Bel Luuc Christiaanse als je je voor de leerzame Kernleergroep (max 15 personen per keer) wilt opgeven.
Er is nog plaats voor jou in deze maandelijkse te organisaen groep.
Je kunt je, na aanmelding, per keer opgeven om in deze veilige setting met een vaste ervaren kern in deze kernleerggroep (systemisch werk) zelfonderzoek en familieonderzoek te kunnen.
Iedere maand ontvang je een uitnodiging, waarna kunt aangeven dat je aanwezig zult zijn.
 

Workshop reacties

 • Tijdens het najaarscongres heb je met mij een opstelling gedaan en me gevraagd om je te mailen hoe het met me gaat, nadat het was ingezonken.
  Ik ben onder de indruk van de veranderingen en geniet ervan. De meest opmerkelijke veranderingen zijn de rust, die ik veel meer ervaar en de daadkracht die ik heb, i.p.v. de dadendrang.
  Het betekent dat ik me innerlijk rustiger voel en dat ik veel meer dingen doe in kortere tijd. Dingen gaan veel meer vanzelf, in de flow en kan ik meer de dingen laten voor wat ze zijn. 
  Ik merk dat ook in mijn werk, het is best druk in mijn praktijk en daar gaan de dingen nog meer vanzelf, heerlijk. Fijn voor mij en mijn cliënten zijn er ook blij mee. Wat nog een bijkomend voordeel is, is dat ik makkelijker iemand bel als ik een vraag heb aan die persoon of instantie. De mensen om mij heen merken niet zoveel verschil op. Een vriendin merkte wel de laatste keer op dat ze me nog relaxter/ontspannener vond.
  Ik wil je hartelijk bedanken voor de opstelling, ik ben heel blij met de verandering. Het lijkt me leuk om zelf een opleiding opstellingenwerk te gaan doen.
 • Voor mij een bevrijding en openbaring, jullie als mensen, maar met name jullie manier van werken en hoe jullie daar invulling aan geven het beste is wat me ooit is overkomen.
 • De zegeningen die ik nu tel waren er niet geweest zonder dit veranderingsproces.
 • Knap, hoe jij en je vrouw dit hebben geleid, ik kan iedereen aanraden een workshop bij jullie bij te wonen!
 • 'Een warme en veilige -en open sfeer is voor dit werk heel belangrijk, zodat ik me heel vertrouwd voelde. Door jullie intuitieve en professionele wijze van samenwerking hebben jullie de signalen uit de opstelling goed opgepakt. Ik vind dat jullie daar samen echt in geslaagd zijn.
 • Dank jullie wel!
 • Ik ben nog steeds blij met mijn deelname aan de workshop in juni 2005. Het was voor mij een bevrijding en openbaring die nog iedere dag met mij mee wandelt
 • Luuc en Marja werkten in 2012 ook mee aan de vaak herhaalde aflevering 53 van #achtergeslotendeuren; Het kleine zusje' op NET 5 (via producent Steppingstone). 
  Klik hier om de aflevering nog eens te zien

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina