De door ons reeds geplande workshops staan met datum en al hier links onder het kopje familieopstellingen. Je kunt je daar of hier opgeven.  Maximaal aantal deelnemers: 15   Wees er snel bij VOL=VOL

Als er verdiepingsdagen zijn gepland, waar je verhinderd bent, kun je je ook nog aanmelden om een uitnodiging te krijgen voor bijvoorbeeld één van de hieronder genoemde thema's op één van de nader te bepalen vrijdagen en zaterdagen. Als je eerder bij ons of anderen hebt meegedaan of je wilt een keer kennismaken met deze wijze van werken nodigen we je van harte uit om gebruik te maken van het on-line inschrijfformulier om je in te schrijven.

Bij het aanvragen van workshops op locatie of als je met een groep een specifieke workshop wilt organiseren met de zeer ervaren opsteller (vanaf 1997) Luuc Christiaanse als begeleider, kun je dat aangeven door het formulier onder  'Aanvragen workshop' in de de linkerkolom in te vullen. Geef dan je wensen aan, zodat we kunnen zien of we die kunnen vervullen.

We gaan er van uit dat we, afhankelijk van de vraag, per jaar , naast de maandelijkse Kernleergroep op donderdagavond zelf vier weekenden programmeren.

Je kunt dus ook opteren voor onderstaande systemische workshops door deze zelf (op locatie) aan te vragen:

  • De Kernleergroep op donderdagavond wordt maandelijks georganiseerd en gegeven aan hen, die zich hiervoor hier kunnen opgeven. Vanwege de verdiepende werkwijze kan een in-take vooraf nuttig zijn. De gereduceerde kosten hiervoor bedragen euro 15,-- per avond. Per loting wordt bepaald welke 2 deelnemerse een opstelling kunnen neerzetten die avond. Schrijf je hiervoor in bij 'Aaanvragen workshop' hier in de linker kolom.
  • Verdiepingsdag(en) met systeemopstellingen: Vanaf 2016 bedragen de kosten 100 euro als je de zekerheid wilt hebben een eigen opstelling te kunnen neerzetten. Deelname als representant met een kans om ook een eigen opstelling te kunnen opstellen kost 50 euro. Meld je hiervoor aan via 'Aanvragen workshop' hier in de linker kolom.
                *    Werken aan je zef (traumaopstellingen)
                *    Kinderen als spiegels van de Ziel
                *    Kernfusieopstellingen en innerlijk leiderschapsopstellingen
                *    Komen tot herverbinding in contact met je zelf door kernfusieopstellingen
                *    Alles wat je buitensluit kruiipt het systeem weer binnen.

                *    Partnerrelaties en gezinsharmonie bij problemen met puberaal gedrag

                *   Van vechtscheiding naar echtscheiding >>  In liefde loslaten

                *   Zelfoptimalisatieopstellingen Werken met Hoger Zelf, delen en talenten

          Dagindeling week-endworkshops

                Van 9.30 uur tot ongeveer 17.30 uur met een uur pauze (inloop vanaf 9.00 uur).
                Alleen de consumpties zijn inbegrepen in de prijs. De lunch kan in de buurt plaatsvinden.