Bij de Mee-denkers praktiseert dietetiek-praktijk INbalans Voeding en Coaching van Carina Christiaanse registratie via het kwaliteitsregister BIG

INbalans Voeding en Coaching

Voel jij je vaak moe, heb je weinig energie, last van klachten als huidproblemen, hoofdpijn, stress, een opgeblazen gevoel, slaap- en/of concentratieproblemen?
En wil jij je weer lekker in je vel voelen? Meer energie, en trots zijn op je lichaam? Lees dan verder. 

INbalans kan je helpen om je te leren luisteren naar je lichaam, zodat je precies weet welke voeding jouw lichaam nodig heeft om je blijvend lekker te voelen.

Missie

Bij INbalans geloven wij dat zodra mensen meer met zichzelf in contact komen en écht luisteren naar de signalen die het lichaam ons doorgeef en door behoeftes te (h)erkennen, elk individu in staat is om het beste uit zichzelf naar boven te halen.
Veranderingen zullen hierdoor van binnenuit komen i.p.v. dit uit een boekje te lezen, hierdoor zal het effect zowel op korte als op lange termijn een positief effect hebben op je leven.
Vele voordelen hiervan zijn minder stress, meer balans, een betere gezondheid, meer discipline, wil- en daadkracht, een betere gezondheid en veel meer energie.
Dit doen we bij INbalans door de juiste vragen te stellen, je te leren luisteren naar je eigen lichaam, een persoonlijke voedingsadvies te geven waarbij jij je goed voelt en door je te begeleiden tot dat je klaar bent om het volledig zelf te kunnen.
INbalans biedt persoonlijke voedingsadviezen en focust zich hierbij op de begeleiding en coaching gedurende het traject. Het enige wat jij nodig hebt is de wil en het verlangen. Op mijn facebookpagina geef ik bijna dagelijks tips of adviezen. Neem eens een kijkje en like me als het je bevalt.
 
Je kunt me ook rechtstreeks bellen op 0207858120  of kijk op mijn eigen website www.inbalansvc.nl 
De vraag is niet: 'Kan je het?' maar: 'Wil je het?'
 
Veranderen is niet anders worden, maar het andere in jezelf naar boven laten komen.
Ik help je daar graag bij.
 
 
She decided to start living the life she imagined.
She believed she could so she did.
And she replaced the fear of unknown with curiosity.
She looked around and life was pretty amazing.