Dit is een vorm van relatiecoaching waarbij de beide partners of deelnemers het doel hebben om:
  • op een respectvolle wijze elkaars probleemgebied te leren verkennen en elkaar daarbij te helpen groeien met het doel om elkaar en de kinderen in balans te houden en in de kracht te houden of te helpen komen.
  • daar waar het om een scheiding gaat met kinderen de ouders dusdanig met elkaar om te leren gaan, zodat de kinderen zoveel mogelijk bespaard worden om de lasten van de ouders op hun nek te krijgen.
  • voor hun kinderen te werken, zodat ze elk afzonderlijk de verantwoordelijkheid nemen om preventief aan zich zelf en de relatie te werken om hun kinderen en eventuele nageslacht niet de last over te dragen die ze elk in het huwelijk of de samenleving (onbewust) hebben meegebracht.

Luuc Christiaanse en Marja Christiaanse-Wijntjes zijn beiden relatiecoach op basis van hypnotherapeutische kennis en vaardigheden en hun jarenlange (sinds 1975) relatie als partners, ouders en samenwerkende collega's. De door Luuc ontwikkelde Kernfusietraining wordt in combinatie met TA en systemische werkwijze door hen beiden gepraktiseerd in hun individuele praktijk en in de systemische workshops, die zij al jaren samen begeleiden.