Webwinkel prijzen en betalingen

fcbutton

 
Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzend- en administratiekosten.
U kunt in de webwinkel alleen met iDeal en Creditcard betalen!
U dient daarvoor een gratis account aan te maken bij MultisafePay.

Verklaring

 
De Mee-denkers, in deze Luuc Christiaanse, verklaart dat hij de gegevens die nodig zijn voor het bestel -en verzendproces niet ter beschikking zal stellen aan derden.

Zoek in Webwinkel


De Verwondering (download)

€4,45
€6,50 U bespaart:  €2,05!!!
Voor welke kinderen is deze download bedoeld ? Voor kinderen die te zwaar belast zijn of die niet lekker in hun vel zitten. Het nare of zware gevoel kan door het luisteren naar de cd uiteindelijk of soms direkt al omgezet worden in een goed of beter ge
 • Product omschrijving
 • Verwante producten
 • Voor welke kinderen is deze download bedoeld ?

  Voor kinderen die te zwaar belast zijn of die niet lekker in hun vel zitten. Het nare of zware gevoel kan door het luisteren naar de cd uiteindelijk of soms direkt al omgezet worden in een goed of beter gevoel. In plaats van een wekelijks terugkerende therapie is dit een effectief en gezonde oplossing.Voor kinderen die in een ziekenhuis liggen of langdurig ziek zijn, met het doel hun zelfherstellende krachten een kans te geven.Voor kinderen die graag dingen heel goed doen en soms bang zijn dingen niet goed te kunnen en ook nog eens nieuwsgierig zijn of ze meer uit zichzelf kunnen halen wanneer ze meer bij zichzelf kunnen zijn en blijven.Kinderen die hun klachten zelf willen helpen oplossen zoals: spanning­shoofdpijn, een beklemmend gevoel op de borst, angst voor de tandarts, angst voor een prikje of andere prikken met naalden, stress, inslaapproblemen, doorslaapproblemen, faalangst, bang om voor-te-spelen op (muziek)school, spreekbeurtangst, klachten door een veel te hoge adem, zoals pijn op de borst of een benauwd of beklemd gevoel.

  Door het luisteren naar de verhalen krijg je iets mee om in het dagelijks leven, nadat je geleerd hebt te ankeren (het goede gevoel vastleggen)ook dan nog je lekker te blijven voelen.

  Een bijzonder zelfhulp-cd, ook voor jonge kinderen met de stem van Luuc Christiaanse (Knufffeleiland)en Marja Wijntjes (de Droomreis)en de bijzondere muziek van Michiel Brandes.

  Wat levert het je op als je regelmatig naar de verhalen luistert ?:

  Door het luisteren naar de verhalen kom je meer in je kracht en kun je je leven in eigen hand nemen. In het begin kun je je vlak erna het gevoel hebben dat je weer alles aan kunt. Soms ook kun je je juist wat loom en lui voelen en dat kan ook weer per keer verschillen. Wat er ook gebeurt, zie het dat je lichaam zich weer aan het herstellen is. Het betekent dat er iets in gang is gezet en dat is voor elk kind weer op een andere manier. Als het bij jou weer anders gaat dan wat we al schreven, bel je gewoon of stuur je een e-mailtje.

  Als je deze cd voor je (zieke) kind wilt bestellen, zal het je kind helpen te ontspannen en dat het er makkelijker van in slaap zal vallen.

Webwinkel winkelwagen

Cart
Uw mandje is momenteel leeg.

Webwinkel Categoriën

Downloadomgeving

Login in de Webwinkel


het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina