Webwinkel prijzen en betalingen

fcbutton

 
Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzend- en administratiekosten.
U kunt in de webwinkel alleen met iDeal en Creditcard betalen!
U dient daarvoor een gratis account aan te maken bij MultisafePay.

Verklaring

 
De Mee-denkers, in deze Luuc Christiaanse, verklaart dat hij de gegevens die nodig zijn voor het bestel -en verzendproces niet ter beschikking zal stellen aan derden.

Zoek in Webwinkel


De oefeningen op deze uitgave, als ze volgens deze instructie gedaan worden zijn zeer geschikt, om mee te beginnen in deze reeks zelfhulp-oefeningen op cd of via downloads. Met name geschikt voor mensen, die niet eerder aan zich zichzelf gewerkt hebben of voor het eerst met slaapproblemen of moeilijk hanteerbare stresssituaties worden geconfronteerd.
 
Deze uitgave bevat een compilatie van twee cd's; n.l. de Droom oef 1 t/m 8 en de Bevrijding oef 1 t/m 3. Beide worden voorafgegaan door een procesinstructie ingesproken door Bram van der Vlugt. Voor mensen die beginnen met zelfhulpwerk is dit de cd, waar je in eerste instantie het best mee kunt beginnen om de balans in jezelf te helpen herstellen (stressreductie en ontspanning) en meer zelfvertrouwen op te bouwen. Ga eerst 10 keer met de oefeningen 4-10 aan de slag door de cd of playlist via de download af te draaien in je bed. Dit om dichter bij je gevoel te leren komen. Daarna kun je de oefeningen 1 t/m 10 in zijn geheel beluisteren voor -en tijdens het slapen gaan. Oefening 2-3 zijn namelijk bedoeld om inadequate overlevingsstrategieen opzij te zetten en te vervangen voor meer adequaat volwassen gedrag.
 
De bedoeling van deze cd is om hem vlak voor het slapen gaan op te zetten en erbij in slaap te vallen. Het is geen enkel probleem als je de oefeningen niet bewust hebt geregistreerd. Het ontspannen en versterken van je zelfvertrouwen vindt plaats via suggesties tijdens de geïnduceerde trance of hypnose. Hypnose is de staat van bewustzijn, waarbij mensen makkelijker suggesties oppakken en bereid zijn veranderingen aan te gaan.
 

Nr 1: De Droombevrijding

Sorteer op:

Webwinkel winkelwagen

Cart
Uw mandje is momenteel leeg.

Webwinkel Categoriën

Downloadomgeving

Login in de Webwinkel


het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina