Webwinkel prijzen en betalingen

fcbutton

 
Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzend- en administratiekosten.
U kunt in de webwinkel alleen met iDeal en Creditcard betalen!
U dient daarvoor een gratis account aan te maken bij MultisafePay.

Verklaring

 
De Mee-denkers, in deze Luuc Christiaanse, verklaart dat hij de gegevens die nodig zijn voor het bestel -en verzendproces niet ter beschikking zal stellen aan derden.

Zoek in Webwinkel


Een door Luuc Christiaanse ingesproken Zelfhulp-CD met fraai uitgevoerd zacht aanvoelend boekje met een extra bonus muziek-cd van Michiel Brandes. Het is dezelfde muziek als op de ingesproken CD. De integrale tekst van de cd staat, naast velerlei systemische tips en een interessante vergelijkbare casus, ook in het boekje volledig afgedrukt. Prof Paul de Blot en Jan Jacob Stam van het Hellingerinstituut schreven hier beiden een aanbeveling in.
 
Voor mensen die een familielast ervaren, waarvan ze de herkomst niet kunnen plaatsen. Deze familielast heeft vaak te maken met onverwerkte rouw of onbestrafte moord of ander buitengesloten zaken of familieleden. We spreken dan over familiegeheimen. Dergelijke systemische belasting heeft meer of minder ernstige gevolgen waardoor nabestaanden verstrikt geraakt zijn, waardoor ze hun eigen leven niet voluit kunnen leven. Dit is de eerste zelfhulp-cd - en misschien ook wel de enige - waar je ook systemische belasting mee kunt opruimen.
 
Deze uitgave maakt het zelfhulpgereedschap compleet in deze serie. Met oefeningen om jezelf te bevrijden van de systhemische last, een handvat om afstand te nemen van onbewust overgedragen gevoelens van ouders en de negatieve effecten van -buiitengesloten- familieleden etc. Daarnaast helpt het om meer in contact te komen met je zelf, zodat je kan laten meevoeren op de stroom van het leven, terwijl je zelf het stuur weer in handen neemt en je gevoel en verstand weer in balans kunt brengen en houden.

Nr 5: De Verlichting

Sorteer op:

Webwinkel winkelwagen

Cart
Uw mandje is momenteel leeg.

Webwinkel Categoriën

Downloadomgeving

Login in de Webwinkel


het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina