Webwinkel prijzen en betalingen

fcbutton

 
Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzend- en administratiekosten.
U kunt in de webwinkel alleen met iDeal en Creditcard betalen!
U dient daarvoor een gratis account aan te maken bij MultisafePay.

Verklaring

 
De Mee-denkers, in deze Luuc Christiaanse, verklaart dat hij de gegevens die nodig zijn voor het bestel -en verzendproces niet ter beschikking zal stellen aan derden.

Zoek in Webwinkel


Aangeraden wordt om de oefeningen op deze uitgave van de hele serie, pas te gaan beluisteren nadat je 'De Droom', 'De Bevrijding'. 'Een prettige Vlucht' of 'De Verlichting' hebt beluisterd. Er zit namelijk een opbouw in het werken met de oefeningen op de cd’s of downloads. Alle cd's hebben een eigen werkingsgebied, terwijl er ook overlappingen zijn in de werking ervan. Dus als je er het maximale effect er uit wilt halen, houd je dan aan de aanbevolen volgorde van aanschaf. Als je alleen één cd wilt bestellen, hebben alle cd's de overeenkomst dat ze je helpen te ontspannen en dat je er makkelijker van in slaap valt.
 
De eerste oefening op 'De Ont-knoping' helpt je om inzicht te krijgen in het niet-adequaat-werkende-gedrag en welk gevoel je ooit hebt moeten vermijden om toch te worden gezien. In tweede instantie helpt het om meer in contact te komen met het blije, intuitieve en creatieve kind in je zelf. 'De Ont-knoping helpt, naast dat het je zelfvertrouwen verhoogt, makkelijker in slaap te vallen en brengt je ontspanning.
De diverse oefeningen helpen je makkelijker in contact te komen met het gekwetste kind in je zelf, dus dichter bij je gevoelsleven en het heeft er een troostende uitwerking op. Inadequate overlevingsstartegieen die we hier bedoelen zijn extreem perfectionistisch, dwanghandelingen, controle behouden ipv de leiding over le leven hebben, pleasegedrag, helpgedrag, dadendrang in combinatie met ontberen van daadkracht en natuurlijk charisma etc.

Nr 7: de Ont-knoping

Sorteer op:

Webwinkel winkelwagen

Cart
Uw mandje is momenteel leeg.

Webwinkel Categoriën

Downloadomgeving

Login in de Webwinkel


het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina