Webwinkel prijzen en betalingen

fcbutton

 
Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzend- en administratiekosten.
U kunt in de webwinkel alleen met iDeal en Creditcard betalen!
U dient daarvoor een gratis account aan te maken bij MultisafePay.

Verklaring

 
De Mee-denkers, in deze Luuc Christiaanse, verklaart dat hij de gegevens die nodig zijn voor het bestel -en verzendproces niet ter beschikking zal stellen aan derden.

Zoek in Webwinkel


Een prettige vlucht / De Verlichting

€25,00
Deze aanbieding bevat de combinatie van de cd's "Een prettige vlucht" en "De Verlichting".
 • Product omschrijving
 • Deze aanbieding bevat de combinatie van de cd's "Een prettige vlucht" en "De Verlichting".

  Een prettige vlucht is een Zelfhulp-CD om meer in contact te komen met het verdrongen gevoel en geeft een handvat om afstand te nemen van onbewust overgedragen gevoelens van ouders en leraren etc. Daarnaast helpt het om meer in contact te komen met je zelf en je te laten meevoeren op de stroom van het leven, terwijl je zelf weer het stuur weer over neemt en gevoel en verstand in balans kunt houden. In tweede instantie helpt het om meer in contact te komen met het blije, intuitieve en creatieve kind in je zelf.

  Een Prettige Vlucht helpt, naast dat het je zelfvertrouwen verhoogt, makkelijker in slaap te vallen en brengt je ontspanning, omdat het onbewuste angsten helpt oplossen. Hoe? De diverse oefeningen helpen je makkelijker in contact te komen met het gekwetste kind in je zelf, dus dichter bij je gevoelsleven en het heeft er een troostende uitwerking op. Aangeraden wordt om deze cd, van de hele serie, pas te gaan beluisteren nadat je de Droom, de Bevrijding of de Verlichting hebt beluisterd. Er zit namelijk een opbouw in het werken met de cd-s. Alle cd-s hebben een eigen werkingsgebied, terwijl er ook overlappingen zijn in de werking ervan. Dus als je er het maximale effect er uit wilt halen, houd je dan aan de aanbevolen volgorde van aanschaf.

  Voor wie maar één cd wil bestellen: alle cd-s hebben de overeenkomst dat ze je helpen te ontspannen en dat je er makkelijker van in slaap valt.

  Een Zelfhulp-CD, dus, om meer in contact te komen met het verdrongen gevoel en geeft een handvat om afstand te nemen van onbewust overgedragen gevoelens van ouders en leraren etc. Daarnaast helpt het om meer in contact te komen met je zelf en je te laten meevoeren op de stroom van het leven, terwijl je zelf weer het stuur weer over neemt en gevoel en verstand in balans kunt houden.

  Voor wie is deze CD bedoeld ?

   

  • Voor mensen die last hebben van vliegangst of angst in de auto
  • Voor mensen die makkelijker in slaap willen komen bij bijvoorbeeld jetlag of bij een naderende spannend evenement (examen).
  • Voor mensen die preventief aan hun gezondheid willen werken en hun zelfherstellende krachten een kans willen geven.
  • Voor mensen die hun klachten zelf willen oplossen zoals: spanningshoofdpijn, stress, inslaapproblemen, doorslaapproblemen, examenvrees, spreekangst, -hoge-adem-gerelateerde- klachten en aanvullende begeleiding bij zwangerschap en bevalling en hyperventilatie.
  • Voor mensen, die een te -hoge-, onrustige ademhaling hebben. Door de oefeningen wordt het ademen rustiger en komt deze dieper vanuit de buik.

   

  Wanneer te gebruiken ?

  Alleen geschikt en bedoeld voor individueel afluisteren, of bij concentratieoefeningen in groepen. De oefeningen zijn niet geschikt om te doen als je de auto bestuurt. Het werken met de programma-s op de CD is goed voor je mentale gesteldheid en je gezondheid. Door de CD kun je ook angsten, zoals vliegangst opheffen tot aanvaardbare proporties, of daar geheel vrij van komen.

  Idee, tekst en tekst Doe-boekje: Luuc Christiaanse.
  Componist van de begeleidende muziek: Michiel Brandes.
  De muziek is eerder gecomponeerd bij de eerste CD in deze serie getiteld -de Droom CD met Doe-boekje-.
  Studio: de opnames zijn gemaakt aan de hand van een sessie gegeven aan een proefpersoon.
  CD mastering: Q-point, Hilversum door Peter Brussee.
  Uitvoering: Bram van der Vlugt spreekt de inleiding. Luuc Christiaanse begeleidt de vlucht met de overige tekst.
  Vormgeving: Oreade.

  Uitwerking

  Bij jetlag het leren ontspannen en weer makkelijk inslapen en doorslapen. Als stressreductie programma en bij vliegangst: na verloop van een aantal keer regelmatig oefenen word je rustiger en kun je leren dit gevoel weer op te roepen.

  In het begin kun je je vlak na de oefening heel energiek gaan voelen. Anderen voelen zich erna juist wat loom en lui en dat kan ook weer per keer verschillen. Wat er ook gebeurt, beschouw alles als het weer in balans komen. Het betekent dat er iets in gang is gezet in jouw systeem en dat is voor ieder mens verschillend.

  Bij onzekerheid: als begeleiding en ondersteuning bij autorijangst - vliegangst - pleinvrees - claustrofobie - liftangst - zelfvertrouwen - faalangst - examenvrees zwangerschapsbegeleiding (weeën opvangen).

  Bij stress / spanning: als stressreductie. Bijvoorbeeld bij te hoog ademen - hoofdpijn - buikpijn - nek- en schouderklachten.

  Bij jetlag / bioritme verstoring /inslaap- en doorslaapproblemen: de voornaamste effecten van jet lag kenmerken zich door de volgende symptomen: slaperigheid overdag, slapeloosheid desoriëntatie, slecht concentratievermogen, langzamere reflexen en indigestie, ritmestoornissen van de urinewegen, geïrriteerdheid, gedeprimeerdheid, hoofdpijn, verandering van de menstruatiecyclus, verhoogde vatbaarheid voor verkoudheden en griep.

  De passages kunnen allemaal achter elkaar gespeeld worden. Ook kan je een verkort programma selecteren, dat op dat moment het beste bij je past; door passages weg te laten bij het programmeren ontstaat je eigen maatwerkprogramma. Door deze CD te beluisteren ga je in jezelf investeren. Deze CD is speciaal gemaakt om het leren omgaan met (vlieg)angsten. Stel, je wilt leren omgaan met vliegangst of de stress die je daar bij voelt. Dit zijn gemoedstoestanden die we allemaal in meer of mindere mate zullen herkennen. Gun jezelf dan ruim twee weken om met dit zelfhulpprogramma aan de gang te gaan.

  Net zoals bij de eerste CD in deze serie -de Droom- blijken veel mensen ook bij dit uitgeteste zelfhulpprogramma makkelijk in slaap te komen en weer beter te gaan slapen. Hierdoor is de CD ook geschikt bij jetlag. Het is bekend dat mensen onbewust kunnen reageren op dingen die er niet echt zijn maar wel ooit gekoppeld zijn geweest aan een (on) bewuste gebeurtenis. Zo kun je bijvoorbeeld zin krijgen in een ijsje als je door een straat loopt waar vroeger een ijssalon was. Ook negatieve herinneringen kunnen zo worden opgeroepen. Met deze CD wordt een methode aangereikt waarmee je je negatieve associaties, die je al jaren onbewust hebben belemmerd, leert los te koppelen door er een bewust anker voor in de plaats te brengen. Van belang is dat je, voordat je aan de oefening begint, weet dat je altijd weer wakker kunt worden wanneer je dat zelf wilt. Gun je zelf daarna een kwartiertje, om datgene wat je ervaart, even echt te doorleven.

   

  De Verlichting is een Zelfhulp-CD met fraai uitgevoerd boekje met een bonus muziek-cd van Michiel Brandes. Voor mensen die een last ervaren, waarvan ze de herkomst niet kunnen plaatsen. De eerste zelfhulp-cd waar je ook systhemische belasting mee kunt opruimen.

  Deze uitgave maakt het zelfhulpgereedschap compleet in deze serie. Met oefeningen om je zelf te bevrijden van de systhemische last, een handvat om afstand te nemen van onbewust overgedragen gevoelens van ouders en de negatieve effecten van -buiitengesloten- familieleden etc.

  Daarnaast helpt het om meer in contact te komen met je zelf, zodat je kan laten meevoeren op de stroom van het leven, terwijl je zelf het stuur weer in handen neemt en je gevoel en verstand weer in balans kunt brengen en houden.

  Er staat ook een bijzondere oefening op om je zelfherstellend vermogen te activeren, je imuunsyteem weer te mobiliseren, op een wijze die verder gaat dan de Simontonmethode. De methode is namelijk gebaseerd op het harmoniemodel, de door de Mee-denkers ontwikkelde integratieve Kernfisiemethode®.

  In tweede instantie helpt het om meer in contact te komen met het blije, intuitieve en creatieve kind in je zelf.

  De Verliching helpt, naast dat het je zelfvertrouwen verhoogt, makkelijker in slaap te vallen en brengt je ontspanning, omdat het onbewuste angsten helpt oplossen. Hoe? De diverse oefeningen helpen je makkelijker in contact te komen met het gekwetste kind in je zelf, dus dichter bij je gevoelsleven en het heeft er een troostende uitwerking op. Aangeraden wordt om deze cd, van de hele serie, pas te gaan beluisteren nadat je de Droom, de Bevrijding of de Verlichting hebt beluisterd. Er zit namelijk een opbouw in het werken met de cd-s. Alle cd-s hebben een eigen werkingsgebied, terwijl er ook overlappingen zijn in de werking ervan. Dus als je er het maximale effect er uit wilt halen, houd je dan aan de aanbevolen volgorde van aanschaf.

  Een fraai ingebonden en mooi geillustreerd zelfhulpboek met een 77 minuten durende zelfhulp-cd met de stem van Luuc Christiaanse en de bijzondere muziek van Michiel Brandes en een extra cd met muziek van Michiel Brandes (zonder stem uitgave).

  De Verlichting helpt, naast dat het je zelfvertrouwen verhoogt, makkelijker in slaap te vallen en brengt je ontspanning, omdat het je een handvat geeft je te bevrijden van onbedoeld doorgegeven en onbewuste lading, die je vanuit je familiesysteem met je meedraagt, terug te leggen bij de oorsprong. Hoe? De diverse oefeningen helpen je makkelijker in contact te komen met het gekwetste kind in je zelf, dus dichter bij je gevoelsleven en het heeft er een troostende uitwerking op.

  Aangeraden wordt om deze cd, van de hele serie, pas te gaan beluisteren nadat je de Droom en de Bevrijding al meerdere malen hebt beluisterd. Er zit namelijk een opbouw in het werken met de cd-s.

  Alle cd-s hebben een eigen werkingsgebied, terwijl er ook overlappingen zijn in de werking ervan. Dus als je er het maximale effect er uit wilt halen, houd je dan aan de aanbevolen volgorde van aanschaf.

  Voorwoord bij ´de Verlichting´ van Jan Jacob Stam

  Dit zelfhulpboek met zelfhulp-cd, dat als ondertitel draagt: ‘een handreiking tot zelf- en familieonderzoek’ is een waardevol kleinood. Het is waardevol omdat, na het lezen van het boek, ondersteunende oefeningen met behulp van de bijgevoegde cd gedaan kunnen worden. Dit geeft de luisteraar meer inzicht en maakt verandering mogelijk. Het bewust worden én ontrafelen van banden in een familiesysteem, die zo diep gaan, dat uit loyaliteit met het lot van een ander, het eigen leven voor een deel onbewust daaraan werd opgeofferd.

  De oefeningen op de cd zijn ook waardevol omdat de ervaren familieopsteller Luuc Christiaanse hiermee een nieuwe loot toevoegt aan de vele vormen van familieopstellingen die in Nederland de laatste jaren zo bekend geworden zijn. We kenden al de workshops familieopstellingen en opstellingen in één op één situaties, die diepe veranderingen in gang kunnen zetten. Zo kennen we ook de opstellingen in de verbeelding, waarbij iemand innerlijk, begeleid door een therapeut, haar of zijn familieopstelling innerlijk doormaakt. We kennen al de vele boeken, die de ziel bewegen en inzichten geven. Nu is er deze prachtige, liefdevol uitgevoerde cd, waarbij ieder op haar of zijn tijd en op haar of zijn plaats een innerlijke opstelling kan doen rond een thema dat je beweegt.

  Het proces van de oefeningen op bijgevoegde cd biedt een complete universele opstelling, ingebed in een zorgvuldige voorbereiding en verankering van de resultaten aan het einde ervan. Begeleid door de muziek van Michiel Brandes en de stem van Luuc Christiaanse is de luisteraar in goede handen, met volle behoud van eigenheid en kracht.

  Jan Jacob Stam, Italië, Pieve d’Alpago, 7-7-7 Bert Hellinger Instituut Nederland (Groningen)

  Recensie zelfhulpboek met audio cd ´de Verlichting´van het Onafhankelijk Kennis-, Informatie- en communicatieplatform Burnout, van Burnout naar Burnin

Webwinkel winkelwagen

Cart
Uw mandje is momenteel leeg.

Webwinkel Categoriën

Downloadomgeving

Login in de Webwinkel


het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina