Partners...

Partners in zelfsturing en emotionele ontwikkeling door Kerncoaching - supervisie - psychotherapie - stressmanagement - burnout-preventie - partner/ouder begeleiding - hypnotherapie - systhemische veld-oplossingen voor organisaties en families - psychologische hulpverlening - organisatie veld-coaching - energetisch werk - coaching door Kernfusietraining® - bedrijfsadviezen – oudercoaching - kindertherapie - maandelijkse workshops.

Marja heeft sinds 1 juni 2013 een nieuwe ambitie als gastouder van ons eerste kleinkind (van onze full-time werkende dochter) en heeft binnen de Mee-denkers aangegeven in elk geval vanaf 1 januari 2014 een sabbatical-year te nemen en is niet meer actief als therapeut binnen de Mee-denkers. Zij neemt dus geen clienten meer aan.

Zie hier een link naar een objectieve site over oa de effectieviteit van hypnotherapie http://www.iocob.nl/Hypnose.html

Marja Christiaanse-Wijntjes

verzorgt trajecten integratieve psychotherapie op basis van de kernfusietraining®, een verdieping op de methode Cognitieve gedragstherapie (CGT of RET)

Meer info

Luuc Christiaanse

ontwikkelde de Kernfusietraining®, een integratief behandelmodel voor therapie en coaching en verzorgt zelf ook trajecten integratieve psychotherapie op basis van deze kernfusietraining®, een verdieping op de methode Cognitieve gedragstherapie (CGT of RET)

Meer info

 

Klik om gesproken introductie af te spelen:

Luuc e.a. psycholoog en geregistreerd ECP-therapeut, samen de Mee-denkers houd ik me bezig met (preventieve) geestelijke gezondheidszorg in de meest brede zin van dit begrip ten bate van families, bedrijven en individuele personen. De Mee-denkers denken én voelen al sinds 1993 met u mee! We richten onze aandacht en onze empathie vooral op uw kwaliteiten en onbenutte talenten en het herstellen van wie u bedoeld was te zijn, ipv met u te verzanden in 'oude verhalen' 

De Mee-denkers staan geregistreerd bij de KVK (kamer van koophandel) in Amsterdam onder het nummer 61212377

Het BTW nummer van de Mee-denkers (ook voor de web-shop) is 079672449-03

Bel ons zeker bij onverklaarbare lichamelijke klachten, nerveuze spanningen, gejaagdheid, angsten en stress of vraag verdere informatie als u een eigenaardige lading ervaart in contact met bepaalde mensen. 

Luuc Christiaanse is Europees geregistreerd hypnotherapeut bij de Europese associatie voor psychotherapy (EAP) met ECP  **

Luuc is lid van het NVPA (Beroepsorganisatie voor Psychotherapie, (incl. de andere Psychotherapieen) en geregistreerd bij de de RBCZ als registertherapeut met de volgende registratienummers:

Luuc Christiaanse:  EAP:  02-NL-ECP 0051 en RBCZ  nr 205005R

Kwaliteit ECP  **   klik op deze link om het PLATO rapport   BOVEN OF ONDER  NAP'  in te zien  

In ons adviesentrum voor preventieve gezondheidszorg kunt u ook terecht voor sport, stoel -en ontspanningsmassage en voedingsadviezen, gezichtsbehandeling, pedicure en podologie (podoposturale theraapie)

Sport -en ontspanningsmasseur/ (Stoel)massages: Haney Zaidi (NGS) en podologie Marije Zwanenburg

Dietiste: Carina Christiaanse (BIG kwaliteitsregister) Ook gespecialiseerd in orthomoleculaire voedingsleer.

 Podotherapeut Mareille Zwaenburg van Fidelio houdt ook praktijk in ons centrum.

Visitekaartje Luuc
visitekaarte Marja

Lid van het ...

CORE NLP Logo WCPC

WCPC Logo CORE NLP

RCBZ / NVAP nvpa

Wijzelf staan sinds 2015 geregistreerd bij de RBCZ en Luuc is sinds de opheffing van het NGVH per 1-1-2017 lid van het NVPA.

nvpa

EAP

licentie rbcz luuc

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina