Table of contents
« Vorige Volgende »

Inleidende vragen aan Luuc Christiaanse van een student bedrijfskunde voor zijn scriptie over psychopatische managers in juli 2008

Lees ook het artikel "Psychopaten in pak (Intermediair januari 2005)"

-Wat is uw vakgebied? Psychopathalogie in de top van het bedrijfsleven is een aandachtsgebied.

Ik ben sinds 2002 Europees geregistreerd Hypnotherapeut. Vanaf 1974 ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven, aanvankelijk in ondersteunende managementfuncties. Daarna was ik van 1978 tot 1987 projectbegeleider, projectmanager in grote bedrijven en van 1987 tot 1994 management-consultant bij Berenschot.
Vanaf 1990 werk ik als therapeut/coach, na een lange omscholing tot hypnotherapeut/hypnotherapeut. Ik werk zowel intrapsychisch als sytemisch en heb de methode de inegratieve behandelmethode ‘Kernfusietraining’ ontwikkeld, waarmee ik zowel mensen in psychische nood begeleid als ook managers coach bij levensvragen en adequate en effectieve stressmanagementadviezen geef . Vanaf  1993 ben ik directeur van het adviescentrum voor Preventieve Gezondheidszorg ‘de Mee-denkers’ te Amstelveen.

-Wat is uw ervaring op het gebied van psychopathie?

Ik heb voornamelijk veel ervaring met de slachtoffers van Psychopathie. Pathologische leugenaars, komen bij mij uit zich zelf om hulp, omdat ik ze op mijn website neerzet als slachtoffer, wat in wezen elke psychopaat ook is. Daardoor en omdat ze onder druk van  hun partner worden bewogen om iets aan zich zelf te doen. Psychopaten projecteren hun onverwerkte problematiek op anderen, doordat ze zo gedissocieerd zijn, dat ze niet bij hun gevoel en geweten kunnen.

Webshop voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd's (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vlieg -en faalangst, persoonlijke ontwikkeling

het Kernfusiemodel®

Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining® en TA te bekijken
Klik om de videopresentatie 'komen tot herverbinding' in het kader van Kernfusietraining en TA te bekijkenn

Voor het effectief bereiken van persoonlijke Zelfoptimalisatie kan ook dit model worden ingezet bij coaching

Bekijk hier de powerpointpresentatie [Adobe Acrobat PDF - 788.36 KB]

Mail ons...

U kunt ons bereiken via de (mail) adressen op de contact pagina