Contact-informatie van De Mee-denkers

Informatie

De praktijk wordt gevoerd in het Adviescentrum voor preventieve gezondheidszorg.

Adres:
Nieuwenhuijsenlaan 38
1185 DR Amstelveen

E-mail:
demeedenkers@me.com

Telefoon:
020-6479202

Whatsapp:
Start WhatsApp

Kamer van Koophandel:
Amsterdam 61212377

BTW identificatienummer:
00128 3585-B23

Vind mij op:

Ook voor…

In ons adviescentrum voor preventieve gezondheidszorg kunt u ook terecht voor osteopathie.

Osteopaat

Dana Yelnik

Osteopaat

Nathasia Nibte

Osteopaat

Nadi Blokhuis

Contact

Contact neem je op door een WhatsApp of Telegrambericht te sturen. Bellen kan natuurlijk ook!

Route en parkeren

Plan uw route via Google Maps

Routebeschrijvingen

Vanuit Haarlem, Leiden, Hoofddorp, Hillegom, Schiphol, Utrecht en Amsterdam via rondweg) A9 en Amstelveen Centrum

Afslag Amstelveen (afslag 5 op A9) direct Amstelveen – Zuid volgen (meest rechtse afslag). Dus direct rechts af een lichte helling op de middelste baan voorsorteren). Volg ‘Amstelveen Zuid’ (van der Hooplaan). Bij een dubbele witte pijl op het wegdek, vlak voor het Hueseplein (bij Chinees Restaurant HO Fa, Snackbar TIO, Keizer Karel Apotheek, en Kapperszaak Due Donne en het Rode kruis) gaat u linksaf de van der Leeklaan in en dan de eerste links af is de Nieuwenhuijsenlaan.

Vanuit Amstelveen Oost, Noord en Amsterdam

U volgt de Beneluxbaan. U gaat de afslag na het winkelcentrum Amstelveen rechtsaf en gaat aan het einde van de afslag bij het verkeerslicht links af de Ouderkerkerlaan in (heel symbolisch de tegenovergestelde richting van het Ziekenhuis Amstelveen dus). Na ongeveer 500 meter gaat u de tweede mogelijkheid die u heeft links het water naast u overbrug links over de ir. Romplaan in. Dan gaat u nadat u de heuvel afgelopen bent de tweede rechts (de van der Leeklaan) in en dan weer de eerste rechts, de Nieuwenhuijsenlaan in.

Vanuit Uithoorn, Middenhoven, Waardhuizen, Westwijk

U volgt de Beneluxbaan richting Stadshart en neemt de afslag Ziekenhuis Amstelveen. Aan het einde van de afslag bij het verkeerslicht gaat u links af (westelijk) de Ouderkerkerlaan in. Na ongeveer 500 meter gaat u de tweede mogelijkheid die u heeft links het water naast u overbrug links over de ir. Romplaan in. Dan gaat u nadat u de heuvel afgelopen bent de tweede rechts (de van der Leeklaan) in en dan weer de eerste rechts, de Nieuwenhuijsenlaan in.

Vanuit Uithoorn, Aalsmeer, Bovenkerk, Amstelveen West:

U rijdt via Bovenkerk, recht door de Sportlaan op en gaat bij de van der Hooplaan richting Stadshart Amstelveen. Bij het Hueseplein (bij Chinees Restaurant HO Fa, Snackbar TIO, Keizer Karel Apotheek, en Kapperszaak Due Donne en het rode kruis) gaat u rechtaf de van der Leeklaan in en dan de eerste links af is de Nieuwenhuijsenlaan.

Voor het gebouw en in de straat en de buurt is parkeren gratis.

Plan uw route via 9292

Je kunt op de website van 9292.ov de meest nauwkeurige aansluitingen en de tijd die het kost om hier te komen opzoeken en uitdraaien.

Routebeschrijvingen

Vanaf Amsterdam Centraalstation, bus 170 en bus 172

bij de halte van der Hooplaan (170) stapt u uit en loopt in zuidelijke richting en gaat linksaf de Pieronlaan in. Als u recht doorloopt ziet u het gebouw al aan het einde van de straat liggen in de Nieuwenhuijsenlaan op nr. 38. Bij de halte Keizer Karelweg, eerste halte na het busstation, loopt u eerst naar de van der Hooplaan, iets terug richting Rijwielhandel Van Rietschoten en loop dan iets naar rechts en dan de eerste links de Parmentierlaan in. Dan de tweede rechts is de Nieuwenhuijsenlaan. De praktijk is in het Adviescentrum Voor Preventieve Gezondheidszorg op nr 38 (loopafstand 3 à 4 minuten)

Vanaf Amsterdam Amstelstation, of Utrecht per trein via station WVC sneltram 51

Bij de halte Ouderkerkerlaan gaat u in oostelijke richting de Ouderkerkerlaan in. U ziet dan links van u een water. Na ongeveer 500 meter gaat u de tweede mogelijkheid die u heeft links het water naast u over de brug de ir. Romplaan in. Dan gaat u nadat u de heuvel afgelopen bent de eerste rechts (de Parmentierlaan) en dan weer de eerste links, de Nieuwenhuijsenlaan in. De praktijk is in het Adviescentrum Voor Preventieve Gezondheidszorg (loopafstand 8 minuten).

Vanaf Utrecht per bus, Haarlem, Schiphol via busstation Amstelveen, rode bus 300

Vanuit treinstation Arena Amsterdam Zuid-oost neemt ud de 300 tot aan de halte Ouderkerkerlaan: U loopt in westelijke richting en volgt de Ouderkerkelaan en gaat bij de ir Romplaan links af (tweede overgang van de vijver links) en dan meteen rechtsaf de Parmentierlaan in en daarna de eerste straat linksaf, de Nieuwenhuijsenlaan. De praktijk is in het Adviescentrum Voor Preventieve Gezondheidszorg op nr 38 (9 minuten wandelen)

Als je vanuit de richting Haarlem of Schiphol komt stap dan al uit bij het busstation Amstelveen en ga dan onder het viaduct van de A9 door en loop over de helling weer naar beneden. Ga na de rijwielhandel Van Rietschoten linksaf de Parmentierlaan in. Daarna is het de tweede rechts. Dit is al de Nieuwenhuijsenlaan en nummer 38 is aan de linkerzijde van de laan (loopafstand 8 minuten)

NB Als je met de bus 199 komt is de halte Ouderkerkerlaan ook van toepassing (zie boven; loopafstand 8 minuten).

Als u een afspraak heeft kunt u even wachten totdat u wordt opgeroepen en verwelkomt.

Kaart

Scroll naar top