Zelfhulp

Is zelfhulp iets voor u?

Veel jongeren zoeken via hun smartphone op Spotify en Youtube meditatieoefeningen om rustmomentjes te pakken.

Een goede manier om makkelijk ontspanning in te lassen.

Het nadeel van het on-line beluisteren ervan is dat je last kunt ondervinden van storende notificaties en straling.

Meer dan 20% van de jongere werknemers en 16% van de beroepsbevolking lijden aan overvemoeidheidsklachten tot burnout toe. Uitputting, concentratieproblemen, vermoeidheid, stress, inslaap -of doorslaapproblemen of nachtmerries.

Vermijdt bij het beluisteren en mediteren dus ook schadelijke effecten van 4 -of 5G en WiFi

Hierdoor kan uw lichaam en geest echt ontspannen.

Daarom heeft het downloaden van mp3 tjes het voordeel dat u de oefeningen altijd ongestoord op uw telefoon kunt zetten en offline (en evt via een bluetooth speaker) kunt beluisteren.

Click onderaan deze pagina eerst de droombevrijding fase 1 en druk de knop download in. U kunt nu deze oefening off line beluisteren via uw downloadsapp.

Dit kunt u later herhalen met de andere oefeningen.

Veel succes bij het ontspannen en bij het zelfonderzoek.

Zelfhulp downloads

“De Droom” en “De DroomBevrijding” werden meer dan dan 15.000 keer verkocht als cd. Vele mensen kopieerden de cd’s en maakte er dankbaar gebruik van. De cd’s zijn via ons uitsluitend nog op aanvraag leverbaar. En een aantal via Bol.com.

Het goede nieuws is: U kunt de mp3 bestanden van deze cd’s nu gratis beluisteren en/of downloaden via de downloads-pagina.
U vindt daar ook onze andere (gratis) zelfhulp-producties.

Hebben onze gratis downloads u geholpen?

Intrinsiek ingegeven schenkingen kunnen aan mijn vrouw en levenspartner Marja Christiaanse worden gedaan.
Elke schenking boven € 5,- wordt enorm gewaardeerd.
Door via de whatsappknop op de home pagina kan hierover eerst contact worden gelegd.

Veelgestelde vragen over zelfhulp

Wat verstaat u onder zelfhulp?

Bij de meeste hypnotherapeuten wordt u tijdens de sessies in hypnose gebracht met het doel trauma’s inclusief verliestrauma’s te helpen oplossen. Ik zal daar, waar dat nodig is, zeker ook voor kiezen met uw instemming. Echter mijn jarenlange ervaring bracht me tot het inzicht dat het werken met een keuze uit één of meerdere zelfhulpcd’s en zelfhulp-mp3-tjes, die thuis afgeluisterd kunnen worden, meer effect oplevert. En de jarenlange ervaring hiermee is inderdaad heel effectief gebleken.

Kan ik mijn verdriet, angsten, stress en slaapproblemen er mee helpen stoppen?

Doordat er minder stress zal worden ervaren, worden de kopzorgen minder en zullen angsten en verdriet een passende plek krijgen in ons bewustzijn.

Wat is het voordeel van zelfhulp?

Het werken met mp3- tjes of cd’s met speciaal daartoe ingesproken steunverhalen met egoversterkende suggesties op muziek helpt mensen die ermee werken effectief door de stressreducerende en harmoniserende werking ervan op het hele onbewuste.

Hoe helpt dat dan met die thuisoefeningen?

De thuishulpoefeningen kunnen in tegenstelling tot de keuze om weken lang, elke week meerdere keren naar een hypnotherapeut te gaan, juist elke dag, tijdens de slaap aan zichzelf te kunnen werken. Dit is heel effectief gebleken.

Gratis oriëntatie

Neem contact op om te kijken wat ik voor u kan doen!

Vragen?

Gratis downloads van zelfhulp-oefeningen!

Scroll naar boven