Zelfhulp

Zelfhulp door ontspanning

Is zelfhulp iets voor u?

Veel jongeren zoeken op Spotify en Youtube meditatieoefeningen om rustmomentjes te pakken. Een goede manier op makkelijk ontspanning in te lassen.

Meer dan 20% van de jongere werknemers en 16% van de beroepsbevolking lijden aan overvemoeidheidsklachten tot burnout toe. Uitputting, concentratieproblemen, vermoeidheid, stress, inslaap -of doorslaapproblemen of nachtmerries.

Vermijdt bij het beluisteren en mediteren schadelijke of ongewenste effecten van 4 -of 5G en WiFi

Alleen het nadeel hiervan  is dat je vaak toch nog gestoord kunt worden door notificaties, geluiden en telefoontjes. 

Daarom heeft het downloaden van mp3 tjes het voordeel dat u de oefeningen altijd ongestoord op uw telefoon kunt zetten en offline (en evt via bluetooth speaker) kunt beluisteren.

Hierdoor kan uw lichaam en geest echt ontspannen. Lees in onze webshop hoe het downloaden, online opslaan en het effectief werken ermee gaat.

Veel succes bij het ontspannen.

Zelfhulp downloads

“De Droom” en “De DroomBevrijding” werden meer dan dan 15.000 keer verkocht als cd. Vele mensen kopieerden de cd’s en maakte er dankbaar gebruik van. De cd’s zijn uitsluitend nog op aanvraag leverbaar.
Maar: u kunt de mp3 bestanden van deze cd’s nu gratis beluisteren en/of downloaden via onze pCloud pagina.

Hebben onze gratis downloads u geholpen?

Intrinsiek ingegeven schenkingen kunnen aan mijn vrouw en levenspartner Marja Christiaanse worden gedaan.
Elke schenking boven € 5,- wordt enorm gewaardeerd.
Door via de whatsappknop op de home pagina kan hierover eerst contact worden gelegd.

Veelgestelde vragen over zelfhulp

Wat verstaat u onder zelfhulp?

Bij de meeste hypnotherapeuten wordt u tijdens de sessies in hypnose gebracht met het doel trauma’s inclusief verliestrauma’s te helpen oplossen. Ik zal daar, waar dat nodig is, zeker ook voor kiezen met uw instemming. Echter mijn jarenlange ervaring bracht me tot het inzicht dat het werken met een keuze uit één of meerdere zelfhulpcd’s en zelfhulp-mp3-tjes, die thuis afgeluisterd kunnen worden, meer effect oplevert. En de jarenlange ervaring hiermee is inderdaad heel effectief gebleken.

Kan ik mijn verdriet, angsten, stress en slaapproblemen er mee helpen stoppen?

Doordat er minder stress zal worden ervaren, worden de kopzorgen minder en zullen angsten en verdriet een passende plek krijgen in ons bewustzijn.

Wat is het voordeel van zelfhulp?

Het werken met mp3- tjes of cd’s met speciaal daartoe ingesproken steunverhalen met egoversterkende suggesties op muziek helpt mensen die ermee werken effectief door de stressreducerende en harmoniserende werking ervan op het hele onbewuste.

Hoe helpt dat dan met die thuisoefeningen?

De thuishulpoefeningen kunnen in tegenstelling tot de keuze om weken lang, elke week meerdere keren naar een hypnotherapeut te gaan, juist elke dag, tijdens de slaap aan zichzelf te kunnen werken. Dit is heel effectief gebleken.

Gratis oriëntatie

Neem contact op om te kijken wat ik voor u kan doen!

Contact

Algemeen contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Gratis downloads van zelfhulp-oefeningen!

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd’s (en downloads) bij o.a. stresspreventie, sWij bieden al onze downloads van zelfhulp-oefeningen nu gratis aan!
U vindt ze via op onze pCloud pagina.

Scroll naar top