Zelfhulp

Is zelfhulp iets voor u?

Meer dan twintig procent van de jongere werknemers en 16 procent van de beroepsbevolking lijdt aan overvemoeidheidsklachten tot burnout toe; Uitputting, concentratieproblemen, vermoeidheid, stress, inslaap -of doorslaapproblemen of nachtmerries.

Het betere schonere alternatief voor slaappillen is voorhanden! Bovendien word je uitgerust wakker bij gebruik van deze methode die voortkwam uit de hypnotherapie

Soms geeft het mentale, emotionele en vaak ook lichamelijke stressproblemen, gepaard gaand met een veelheid aan klachten.

Zelfhulp cd’s en downloads

Kijk eens in onze webwinkel bij ZELFHULP-mp3 ’s.

“De Droom” en “De DroomBevrijding” werden meer dan dan 15.000 keer verkocht als cd’s. Vele mensen kopieerden de cd’s en maakte er dankbaar gebruik van.
Klik op de link en Beluister in de webshop gratis een fragment:

Vanaf nu met grote INSTAPKORTING te downloaden voor slechts € 2,50, het inslaapprogramma van de evergreen op cd ‘De Droom’ met stem van Luuc Christiaanse en muziek van componist Michiel Brandes in een Mp3 bestand!

Veelgestelde vragen over zelfhulp

Wat verstaat u onder zelfhulp?

Bij de meeste hypnotherapeuten wordt u tijdens de sessies in hypnose gebracht met het doel trauma’s inclusief verliestrauma’s te helpen oplossen. Ik zal daar, waar dat nodig is, zeker ook voor kiezen met uw instemming. Echter mijn jarenlange ervaring bracht me tot het inzicht dat het werken met een keuze uit één of meerdere zelfhulpcd’s en zelfhulp-mp3-tjes, die thuis afgeluisterd kunnen worden, meer effect oplevert. En de jarenlange ervaring hiermee is inderdaad heel effectief gebleken.

Kan ik mijn verdriet, angsten, stress en slaapproblemen er mee helpen stoppen?

Doordat er minder stress zal worden ervaren, worden de kopzorgen minder en zullen angsten en verdriet een passende plek krijgen in ons bewustzijn.

Wat is het voordeel van zelfhulp?

Het werken met mp3- tjes of cd’s met speciaal daartoe ingesproken steunverhalen met egoversterkende suggesties op muziek helpt mensen die ermee werken effectief door de stressreducerende en harmoniserende werking ervan op het hele onbewuste.

Hoe helpt dat dan met die thuisoefeningen?

De thuishulpoefeningen kunnen in tegenstelling tot de keuze om weken lang, elke week meerdere keren naar een hypnotherapeut te gaan, juist elke dag, tijdens de slaap aan zichzelf te kunnen werken. Dit is heel effectief gebleken.

Gratis oriëntatie

Neem contact op om te kijken wat ik voor u kan doen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Webwinkel voor zelfhulp

Voor thuiswerk met zelfhulp-cd’s (en downloads) bij o.a. stresspreventie, slaapproblemen, vliegangst, faalangst en persoonlijke ontwikkeling

Scroll naar top