De Ontknoping zonder muziek al uitgeprobeerd? En hoe kun je een transformatie proces inzetten?


Lees hoe je kunt transformeren gedurende je slaap.

Goede dag lieve volgers,

Hierbij via mijn website een inzichtgevende en een transformerende oefening, die je (zonder muziek) gratis kunt downloaden.

Dit naar aanleiding van een aantal verzoeken van mensen die de oorspronkelijke muziek op ‘de Ontknoping’  als te aanwezig hebben ervaren. 

Deze oefening vond ik weer op een master-cd en staat nu dus als mp3 bestand, net als de andere oefeningen mét muziek, gratis te downloaden voor op je smartphone, IPad of laptop.

Als je de oefeningen als download opslaat kun je ze in vliegtuigmodus zonder afgeleid te worden afspelen.  

Hoe te werken:

Beluister per hulpvraag  (in een rustige omgeving) eerst één keer de inzichtgevende oefening ‘hoe werd ik, die ik denk te zijn? 

Daarna meerdere keren de transformatieoefening: ‘Hoe word ik, die ik bedoeld was te zijn?’

Beide aan de hand van je hulpvraag.

Hierbij een voorbeeld van een hulpvraag die je nog passender kunt maken op jouw eigen situatie van het moment. 

Succes

Luuc

Standaard incubatievraag (Hulpvraag)

Bij alle oefeningen blijkt het effectief deze “standaard incubatievraag bij innerlijk werk” voor het beluisteren te stellen:

* Wat maakt dat ik onbewust op één of andere wijze (of door wat een ander zegt of doet) op één of meerdere overlevingsstrategieën overschakel of juist dichtklap, waarvan ik weet dat dit juist tegen me werkt of de relatie verslechtert?

* Wat kan ik zelf doen of laten om vlak voor of tijdens dergelijke momenten, welke momenten dan ook, en wie er ook naar me kijkt of wat die ook zegt of doet, dicht bij mezelf te blijven zodat ik dat kan doen, of juist kan laten, wat nodig is, zodat ik kan vertrouwen op mijn intuïtie en mijn talenten optimaal kan benutten en het leven samen, in verbinding met de anderen, het leven in volle harmonie kan vieren in contact met mezelf.

Je kunt deze vraag voor jezelf dus nog specifieker maken zodat hij nog meer matcht bij je eigen situatie, allergieën en valkuilen, zodat je van je problemen, uitdagingen en kansen maakt. Click op uitdagingen en kansen om naar de gratis MP3 te surfen.

Scroll naar boven