Hoe gaan we om met de beperkingen, die door de overheid zijn opgelegd?

Afbeelding Corona maatregelen

De situatie die half maart 2020 ontstond, bracht me ertoe om, zelfs vooraf aan de RIVM adviezen aan de regering om de face-to-face-gesprekken te staken.

Ruim daarvoor hadden we al hygiene maatregelen genomen in ons centrum de Mee-denkers Toen duidelijker werd dat het probleem vooral binnenshuis zich verspeidde werd het probleem van besmetting me duidelijk.

Met een goede afzuiging, die in ons centrum zeker aanwezig is, komen besmettingen nauwelijks voor. Bij superspread-events, zoals onder andere bij carneval, kerkdiensen, apres-ski-feesten, koorrepetities en optredens in kleine ruimten worden veel vaker en ernstiger besmettingen veroorzaakt; vaak ook met meervoudige besmettingen. Bron sociaal geograaf Maurice de Hond en analytisch biowetenschapper Willen Engel. Op youtube kunt u Vele interviews van hen zien. Mocht u toch nog liever geen face-to-face-gesprekken willen, kunt u ook kijken naar zelf hulpmateriaal op onze webshop

Kortom, in onze praktijk schudden we tijdelijk ( 1 juni 2020) geen handen , houden 1,5 mtr afstand. Bij de ingang staat een desinfecterende handgel. Als die niet aanwezig zou zijn, vragen we u bij binnenkomst uw handen te wassen en met een papieren handdoekje uit de dispencer te drogen. Graag het gebruikte papier in de afvalcontainer doen. De therapeuten die hier werken wassen hun handen ook geregeld met zeep. Als u moet hoesten of niezen wilt u dat dan in de binnenkant van uw elleboog doen. Betalingen, achteraf het liefst, via de mobiele bankapp.

Hieronder middels wat symbooltaal de hygienemaatregelen die we in ons centrum nemen.

Scroll naar boven