Maak kennis met onze zelfhulp-cd’s en Mp3 downloads

Afbeelding cds

en… Leer binnen 10 dagen zelfhypnose (ipv of in combinatie met mindfulness)

Onze visie op gezondheid is tot zelfoptimalisatie te komen door immuunsysteem wakker te houden. De zelfhulp-oefeningen op cd’s of per downloads zijn onze zelfontwikkelde gereedschappen voor thuis om dichter bij u zelf te komen en de therapie te bespoedigen.

Vergoeding van de therapieën vallen (meestal afhankelijk van de sessieduur) onder de aanvullende polissen van zorgverzekeringen.

Wij geloven dat als je in contact bent met jezelf, je dus minder stress hebt, meer in balans bent, je daardoor  harmonieuzere relaties kunt aangaan en onderhouden. Door de effectieve kortdurende integratieve (overall) aanpak kunt u voor deze vorm van preventieve psychologische begeleiding, zonder verwijzing (dus buiten de eigen bijdrage van 375 euro om), binnen 1-2 weken al bij ons terecht. In de tussentijd kunt u, als u daarvoor kiest, om tijd te winnen, thuis al ’n uitgebreide intakelijst invullen om evt. ‘familiaire belasting’ vast te kunnen stellen of uit te sluiten. Met ’n telefonisch gecoacht gericht zelfhulp-traject kunt u ook al aan de slag. Alles met als doel: meer energie, meer harmonie en meer daadkracht, in contact met de buitenwereld en in verbinding met je zelf. In ons centrum kunt u ook terecht voor podologie, voet -en gezichtsbehandelingen, pedicure, sport- en/of ontspannings-massage en voedingsadviezen door erkende diëtistes en integratieve en systemische therapie. Het gehele assortiment zelfhulp-tools kun je iIn de web-shop zowel met IDEAL als PAYPAL betalen.

Scroll naar boven