Review meerdere opstellingendagen systemische begeleiding van Eric Jansen 21-11-21

Ik wilde graag met een naaste nog eens een opstelling doen om te zien wat we kunnen doen of laten om het leven wat meer te kunnen vieren.

Wat jammer Luuc, dat je de vaak maandelijks terugkomende opstellingendagen met systemische begeleiding zelf niet meer organiseert.

Want die dagen zullen me mijn hele leven bij blijven. Hele bijzondere ervaringen en het heeft mij ook veel gebracht denk ik.

Zeker in combinatie met de unieke werkwijze van kernfusietraining en de hypnotherapie. Ik vond dat je dat op een hele goede en prettige manier gestalte gaf. 

Ik heb laatst hier in de buurt (Noord Brabant) weer eens een opstelling als representant gevolgd. Het blijft een prachtige ervaring, maar ik voelde me meer thuis bij de manier waarop jij dat samen met Marja deed.

Ik zelf heb niet direct een hulpvraag, maar ik zou het een dierbare naaste ook wel heel graag gunnen

Gaat alles verder goed met jullie?  Ik hoop het van harte. 

Groeten Eric

Reactie en verantwoording andere werkwijze

Dank je Eric

Onze wachtruimte is, sinds de drie andere aangrenzende praktijkruimten bezet zijn met osteopaten, niet meer beschikbaar voor workshops en opstellingendagen helaas en de afgelopen periode maakte het werken, zoals wij dat graag met groepen doen niet meer mogelijk. En fijn dat je er zulke goede warme herinneringen aan hebt. Dat hebben wij zeker ook. We organiseerden vanaf 2003 tot en met 2019 meer dan 150 weekends zelf, waar we meer dan 2000 hulpvragen opstelden in groepjes van 7 tot 30 deelnemers Ook hadden we studiegroepen op donderdagavonden of op zaterdagen. De overheids maatregelen vanaf maart 2020 maakten het werken zoals we dat graag deden met onze groepen dus niet meer mogelijk.

Behoefte aan innerlijk (systemisch) werk, juist in deze verscheurende tijden van verwijderende maatregelen.

En dat terwijl er juist nu veel behoefte aan is. Vandaar dat ik, nu Marja zich concentreert op de kleinkindjes, nu nog meer tafelopstellingen doe in individuele setting. De tafelopstellingen doe ik immers dagelijks vanaf 1997. Sindsdien heb ik er meer dan 10.000 begeleid. Hoewel we het zonder het ‘warme bad’ van de omhullende groep moeten stellen, zijn de effecten van de positieve veranderingen en inzichten er niet minder om.

Zelfoptimalisatie adv tafelopstellingen.

Het systemische werken ontwikkelt zich door de ervaringen en de feedback, die deelnemers en cliënten teruggeven. Al weer een jaar of 15 werken we ook met innerlijke delen, intuitie en talenten, wat geleid heeft tot de zelfoptimalisatieopstellingen.

Workshops op uitnodiging waarbij we op locatie komen voor groepen van 10 tot 15 mensen

We komen, voor ex deelnemers, die naast het verhelderen van hun hulpvraag, dit warme gevoel graag weer willen beleven, wel op uitnodiging op locatie als er genoeg deelnemers zouden zijn. Mocht jij meer mensen weten die dat samen met jullie willen, en een locatie beschikbaar hebben, komen we jullie kant op. Dat doen we wel vaker.

Groeten van ons 

Marja en Luuc

Scroll naar boven