Stressreductie hypnotherapie

Stressreductie met behulp van hypnotherapie?

Het vormt een steeds groter probleem in onze samenleving: STRESS. 

Daar zijn allerlei oorzaken voor aan te wijzen, een drukke baan, studie, en pandemie of bij FAALANGST of PERFECTIONISME, wat vindt een ander van me? Hoeveel likes krijg ik op een foto die ik plaats? Hoe kom ik in Godsnaam van die (studie)schuld af? Allemaal voorbeelden van vragen die, soms onbewust, zorgen voor stress bij mensen. Dit los van systemische belasting, waar je onbewust van bent! 

Even wat voorbeelden van oorzaken:

We maken ons constant druk om van alles en nog wat. We worden de hele dag door geconfronteerd met mensen die het, zo lijkt het, beter hebben dan wij. Dan is die wéér op vakantie, die koopt dat weer. Je vergelijkt jezelf met een ander, en ervaart stress. Want jij wil hetzelfde bereiken als andere mensen. Je wil ook goede punten halen op school om je te verantwoorden naar je ouders.

Wat het ook mag zijn, één ding is zeker: de huidige samenleving is een bron voor stress. Gelukkig is er geen man overboord, een hypnotherapeut kan zorgen voor stressreductie door middel van hypnotherapie, het aanleren van zelfhypnose en of het bevrijden van systemische belasting (rugzakken). Hierdoor leer je je minder druk te maken over allerlei zaken die wel belangrijk zijn, maar niet noodzakelijkerwijs de overhand hoeven te nemen.

Stressreductie met betrekking tot een drukke baan:

Afbeelding Holmes

De banenmarkt staat al jaren op zijn kop, meer en meer tijdelijke contracten, waardoor mensen soms een prestatiedruk opgelegd krijgen. Want, wat als ik niet goed genoeg presteer? Of werkgevers die je te veel druk opleggen, waardoor je je werk mee naar huis neemt, letterlijk of je bent er nog altijd mee bezig of erover aan het denken. Je krijgt taak na taak en neemt het werk mee naar huis, waardoor ontspanning nog niet gevonden wordt. Een baan kan voor de nodige stress zorgen. Ervaar jij dit ook? Dan is hypnotherapie de oplossing om je te helpen met stressreductie.

Samen met Demee-denkers.nl ga je naar de kern van het probleem of leer je makkelijker met dingen omgaan. We hebben het erover en met onze therapie of coaching leer jij jezelf beter kennen en je grenzen aangeven. Op die manier kan jij je in de toekomst jezelf behoeden voor factoren, die zorgen voor veel stress waardoor jij kopje onder zou kunnen gaan of ziek wordt. Langdurige Stress en slechte voeding zijn, bewezen, uiteindelijk de oorzaken van ziektes. Stressreductie door middel van hypnotherapie is, ook preventief, voor iedereen aan te raden, aangezien we allemaal wel eens te maken hebben met té veel stress.

Stressreductie door hypnotherapie, kernfusietraining of met zelfhypnose via mp3 tjes, thuis op de bank of in bed.

Samen met jouw zelf uitgekozen coach/therapeut wordt er gekeken naar je innerlijkheid (intrapsychische belasting).

Waar liggen de kansen op stress? En hoe kunnen we voor stressreductie zorgen, wat past er het beste bij jou? Wanneer dit is vastgesteld kan er worden gekozen voor een bepaalde methode. Naast hypnotherapie is kernfusietraining ook een veelgebruikte training voor het reduceren van stress. Als jij liever in je eigen veilige omgeving aan jezelf werkt is dit ook mogelijk, we hebben namelijk ook trainingen op MP3, waarbij je thuis snel leert zelfhypnose te kunnen toepassen in het dagelijks leven.

Door onze hulp ga jij van overleven naar leven. Je wordt weer in alle omstandigheden wie je bedoelt was te zijn (zelfoptimalisatie).

Je weet je leven beter te ordenen en weet waar de prioriteiten liggen. Je leert jezelf kennen en weet waar je grenzen liggen, en wanneer je iets af moet stoten om erger te voorkomen. Hoofd en bijzaken te onderscheiden. Kortom: jouw leven wordt door stressreductie weer helemaal van jezelf.

Wil je meer weten over stressreductie door hypnotherapie of over wat Demee-denkers.nl voor je kan betekenen? Klik op een van de volgende links:

• Burnout

• Mindfulness

• Tarieven

Winkel voor zelfhulpmiddelen op cd en mp3

Scroll naar boven