Ter introductie gratis Droombevrijding MP3 (30 minuten) om angsten, slaapproblemen en nare dromen te helpen oplossen. Stem Luuc Christiaanse, inleiding Bram van der Vlugt en muziek van Michiel Brandes

ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE DE ANGST WEER GEHEEL #GRATIS DE WERELD UIT. 

Dit is geen reklameboodschap maar een WAARDEVOL GESCHENK. Start: 12-4-21. 12 april 2021

Het wordt zeker op prijs gesteld dat je, na lezing, dit bericht met #geschenk-links, te kopiëren of het per whatsapp of e-mail door te sturen naar hen, die je het gunt.

Vroeger werden we bang gemaakt voor alle Russen. Tegenwoordig worden we bang gemaakt voor 4 Russen. (virussen)

En wel zo erg dat het schijnt dat de helft van alle Nederlanders kampt met psychische klachten. 

De angst of het onderdrukte gevoel omarmen in plaats van het gevoel te onderdrukken

Niet dat ze vluchten of vechten. De meeste mensen lijken van angst te bevriezen. Dit naar aanleiding van de aanvankelijke berichten en de zware vrijheidsbeperkende maatregelen van meer dan een jaar geleden.

Daarom richt ik deze boodschap aan de andere helft van de bevolking die nog wel kan vechten en in actie kan komen.

Mijn uitnodiging aan jou is om minstens 1 of 2 mensen, waarvan je denkt dat ze een reset behoeven uit te leggen wat ik hierbij gratis aanbied om zodoende weer meer mensen in hun kracht te helpen komen. 

Mijn motivatie, om dit juist nu aan te bieden, is omdat ik denk dat het tijd wordt dat mensen zich weer vrij moeten kunnen gaan voelen door uit de- misschien wel onbedoelde – massapsychose bevrijd te worden. Het zal zeker helpen om dit in plaats van het luisteren naar persconferenties te doen.

Waarom nu gratis?

De oefening werd in eerste instantie in 1997 op cd ‘de Droom’ onder het Oreade-label, uitgebracht (toenmalige kosten 40 gulden). Er zijn sindsdien meer dan 7.000 exemplaren van verkocht. Er zijn ook met mijn toestemming vele kopieën van gemaakt. 

Vandaar dat ik deze eerste fase zelfhulp aan een ieder gun, die nog geen kennis gemaakt heeft met deze manier om tijdens de slaap weer in de kracht te komen.

De oefening duurt nog geen half uur en je beluistert hem voor dat je gaat slapen en/of tijdens je slaap (Meestal slechts 5 minuten bewust).

Ik hoop dat je het eerst zelf wilt proberen, om de – in psychische nood verkerende – bekende of naaste(n) het beter te kunnen uitleggen Zodat helder is hoe deze #reset-oefening kan helpen om weer in je kracht te kunnen komen.

Hoe te werken met de gratis te downloaden eerste fase van de ‘de Droombevrijding’ op mp3?

Allereerst kun je gratis de PCloud app downloaden vanuit de App Store. Dit om eerst de gratis mp3 en de eventueel later aan te schaffen oefeningen off-line te kunnen beluisteren. De gratis PCloud app kun je met  je Facebook account activeren.  

Gratis aangeboden en te downloaden waardevolle reset oefening

Deze gratis aangeboden te downloaden waardevolle reset oefening ‘de Droombevrijding’ (duur 30 minuten bij naar bed gaan opzetten; je slaapt hierdoor makkelijker in)

Dit zelfhulpgereedschap helpt je om weer in je oorspronkelijke kracht te helpen komen:

In de webwinkel staat hoe je het meest effectief met dit waardevolle stuk gereedschap kunt werken om weer in je kracht te komen. Ik raad je aan daar achter de link, hiervoor, de instructie eerst goed te lezen:

De te volgen stappen nadat je de mp3 via de Pcloud app offline op je telefoon hebt gezet:

Stap 1: Herstellen van het innerlijk trauma of afgescheiden gevoel.

Beluister minstens 10 avonden voor en tijdens het slapen deze gratis ter beschikking gestelde Reset-oefening.

In het schema wordt uitgelegd hoe deze oefening op CD te beluisteren 

De eerste fase van ‘ de Droombevrijding’ op mp3 is gelijk aan oefening 4 t/m 10 van de oorspronkelijke cd.

Stap 2: Ontmantelen van de inadequate overlevingsimpulsen (eigen keuze).

Hiervoor moet je dan wel de gehele Droombevrijding via de shop bestellen (€6,50)

Voel je vrij om via de whatsapp-knop op mijn website vragen  te stellen als iets niet duidelijk mocht zijn: https://www.demee-denkers.nl/

Heel veel succes met zelf -en kameradenhulp met gratis #zelfhulp gereedschap.

Luuc Christiaanse, hypnotherapeut en systemisch therapeut, Amstelveen (sinds 1990).

Scroll naar boven