Voor hen die een vooroordeel hebben tegen hypnose

Afbveelding hypnose

Het leven zelf gebruikt de fenomenen trance en hypnose om pijn, welke door trauma werd veroorzaakt, te verstoppen. Pijn die zich vervolgens ‘on the long run’ verder zichtbaar maakt door vreemd inadequaat overlevingsgedrag en stress en-of psycho-somatische klachten.

Effectief werkende Gekwalificeerde Hypnotherapeuten (ECP en WCP) leerden deze staat van trance, waarin de client verkeert te herkennen en stemmen er op af met trance-inducerende technieken ten einde het trauma op te heffen. Symbiosetrauma’s en systeembindingstrauma’s dienen eerst onderscheiden te worden van persoonlijk opgelopen trauma’s omdat die laatste twee soorten trauma’s al ‘systemisch’ werden doorgegeven en niet met traditionele hypnotherapeutische technieken kunnen worden opgeheven, leerde ik van Bert Hellnger en Franz Ruppert.

Richard Bandler en ook psychotherapeuten, die zelfs hypnose niet begrijpen hebben daar geen weet van omdat ze stopten met leren zoals Edison stopte met het zoeken naar en vinden van een effectievere lichtbron toen hij de gloeilamp had ontdekt. Ik ontwikkelde het integratieve verklarings -en behandelmodel ‘De Kernfusietraining’.

Scroll naar boven