Waarom wachten op een vaccin als er al een medicijn beschikbaar zou zijn om het immuunsysteem te versterken zodat ook Coronavirussen kansloos zijn?


Allereerst even iets over de functie van virussen

De interne virusuitbraak is niet het probleem, net als het zoeken naar vaccins de Oplossing zou zijn!

Wanneer is een besmetting gevaarlijk voor je?

De interne virusuitbraak is de oplossing om een lichaam te ontdoen van toxische cellen! En als er griep, corona of covid of iets dergelijks heerst, en je hebt al onderliggende klachten (noodsignalen) zorg er dan voor dat er geen extra viruswolken via aerosols je longen binnendringen.

Is een IC-opname Voor iedereen een oplossing?

Dus bescherm dan jezelf door zelfquarantaine ipv gezonde (jonge)mensen te verwachten dat ze hun normale leefstijl inperken en de gezonde samenleving en economie opofferen. Dus geen mensen met milde klachten naar huis sturen en ze als het te laat is, met een 50/50 kans een eenzame dood in een IC te garanderen!! 

Wat is de gemiddelde leeftijd van een Nederlander?


En blijf je steeds herinneren dat de gemiddelde leeftijd van Nederlanders ongeveer 82 jaar is en dat die van gediagnostiseerde ‘coronadoden’ 81 jaar is!! 

https://www.rijnmond.nl/nieuws/193879/Ic-arts-Erasmus-MC-maakt-zich-zorgen-Als-het-zo-doorgaat-zitten-we-over-twee-dagen-vol

Hoopvol onderzoek van biochemicus Andreas Kalcker in Equador. In plaats van peperdure IC-opnames? En in de plaats van vaccinatie tegen coronavirussen?

Dit onderstaande interview móet u echt zien. Dr Andreas Kalcker, die al 13 jaar onderzoek deed naar de bijzondere mogelijkheden van chloordioxide, die intraveneus kan worden toegediend middels een infuus met 99% herstel bij meer dan 100 ernstig zieke Covid 19 patiënten in Ecuador.

In de stad in Equador, waar hij onderzoek deed, waren vlak voor het onderzoek in 2020 al 7000 mensen overleden aan de gevolgen van Covid 19 besmetting

Zou er dus al een veilig medicijn voor Covid 19-patienten zijn?

Covid 19 veroorzaakt, volgens de nieuwe inzichten van Andreas Ka-lcker, een longprobleem, door een gebrek aan opname van zuurstof in het bloed. Daarnaast ontdoet het geteste middel het lichaam ook van kleine wormpjes, larven en parasieten. Het middel elimineert deze tegelijkertijd, waardoor het immuunsysteem, onbelast, virussen en schadelijke bacteriën kan bestrijden. Daar is het immuunsysteem immers voor bedoeld. De mensheid moet al de hele evolutie strijden en dealen met virussen. Het zoeken naar vaccins tegen het HIV duurt ook al 40 jaar voort. En hoe gezond is het idee om gezonde mensen tegen een voor-hen-niet-dodelijk-virus te vaccineren? De corona doden blijken gemiddeld boven de 80 jaar en hebben meestal onderliggend lijden. Volgens internationale statistieken sterft slechts 1 op de 10 tachtig-plussers als ze worden besmet. Redenen genoeg om huisartsen in de eerste lijn toe te staan om zieke patiënten direct te kunnen behandelen met dit onderzochte protocol van dr Andreas Kalcker.

Het zou prachtig zijn als dit gasmengsel chlorine dioxide (CLO2) volgens het protocol van Kalcker, intraveneus zou kunnen worden toegepast. En dat natuurlijk in de eerste lijn om zo spoedig mogelijk, zonder ziekenhuisopnames, de ’ten-dode-opgeschreven’ patiënten met een juiste diagnose, direct te helpen herstellen.

Als u uw ogen niet kunt geloven na het lezen van deze inleiding, bekijk dan het Engelstalig interview van ‘Let’s talk America’ (IAMtv)hieronder.

Wat is Chloordioxine?

Chloordioxide (ClO2) is een chemische verbinding die bestaat uit één chlooratoom en twee zuurstofatomen. Het is, bij kamertemperatuur, een roodachtig tot geelgroen gas dat makkelijk oplost in water. Het wordt gebruikt voor verschillende anti-microbiële toepassingen, waaronder het desinfecteren van drinkwater. Het is gebleken een oxidant te zijn en bijzondere eigenschappen te hebben met betrekking tot het optimaliseren van het zuurstofgehalte in de bloedbaan met een verhoging in waarde van meer de 50%!!

Hierdoor lijken er allerlei ziektes mee te kunnen worden behandeld, zoals nu ook Covid 19, blijkt uit zijn onderzoeken.

De klinische studie

Hierbij link naar voorlopige klinische studie

Trial he ClinicalTrials.gov identifier for that trial is NCT04343742.
https://documentcloud.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:c0266b1b-9532-452c-9d0d-69dc0358aca0

En natuurlijk helpt goede voeding en leren omgaan met stress daarbij.

Het lijkt wel of Andreas Kalcker zegt dat door gebrek aan voldoende zuurstof en door te weinig bewegen en veel zittend werk we onvoldoende verbranden en dat daardoor allerlei ziektes waaronder ook obesitas kan ontstaan.

Alle goede voeding in de basis BASIS is hierbij belangrijk. We voeden ons immers met vast voedsel, water, zuurstof, gedachten en indrukken.

BASIS staat voor: Beweging Ademen Spijsvertering Indrukken/Intuitie en Stiltes.

En wat te denken van stoppen met ‘overleven’ en het leven weer samen te gaan oppakken en het leven vooral heel bewust te vieren?

Stress heeft vele gezichten. Zoals het voortdurend onderdrukken van emoties en eigen behoeften. Of dat mensen de onderdrukte gevoelens van anderen, middels bijvoorbeeld door autoritair en dominant gedrag, binnen laten komen. En langdurige stress verzwakt het immuunsysteem. Het goede nieuws is dat we wat aan kunnen doen aan de ziekmakende stress. En daardoor meer weerstand kunnen bieden aan virussen en allerlei celmutaties.

Kijk op deze site ook bij zelfhulp, wat u daar zelf aan kunt doen of neem telefonisch contact op met Luuc Christiaanse.

Hierbij twee interviews met Mike Adams en met de Zwitserse biochemicus Andreas Kalcker

Hoop, zonder actie, is uitgestelde teleurstelling‘. Hierbij een recente interview van dr Andreas Kalcker

Andreas Kalcker onderzocht sodiumchloride al 13 jaar zeer succesvol

Hierbij een docu over de voorloper van het werk van Andreas Kalcker

Mms testomoniums.  Sodium chlorite

Op https://quantumleap.is/

Scroll naar boven